Er Nasonex sikkert for børn?

02/25/2010 by admin

Nasonex er en tilgængelig ved recept kun næsespray. Det bruges til at behandle nasal symptomer forbundet med sæsonbetonede og flerårige allergisk rhinitis. Seneste Food and Drug Administration (FDA) test fastslået, at Nasonex spray er sikkert for børn så unge som tre år.

Hvad er Nasonex

Nasonex er et binyrebarkhormon anvendes til behandling af allergier. Det generiske navn er mometasone furoate monohydrat.

Hvem gør Nasonex

Schering Plough ejer patenter og rettigheder til at distribuere Nasonex næsespray.

Historie

Nasonex spray blev oprindelig givet FDA godkendelse for voksne og børn i alderen 12 og op. I 1999, FDA klinisk forsøg viste at Nasonex 50 mcg spray er sikkert for børn så unge som tre år gammel.

Bivirkninger

En potentiel bivirkning af pædiatrisk brug af kortikosteroider som Nasonex er aftaget eller nedsat vækst. Forældre bekymret over dette spørgsmål bør konsultere deres børnelæge for at se, hvis det er nødvendigt at overvåge deres barns vækst fremskridt.

Anbefalede doser

Den standard daglige pædiatrisk dosis for børn i alderen 3 til 11 er en 50 mcg spray i hvert næsebor. Dit barns læge vil rådgive dig om den rette dosering for dit barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com