Sådan bestemme Baby køn fra puls

02/19/2010 by admin

Talrige undersøgelser, herunder en 1993 en ledet af sonographer Terry J. Dubose, har fast debunked den mytiske sammenhæng mellem køn og puls, fortsat mange læger, jordemødre og mødre sværger ved denne metode til bestemmelse af kønnet af et ufødt barn. Selv uden videnskabeligt bevis for effekten, kan ved hjælp af pulsen til at bestemme barnets køn være en sjov og harmløse omledning under graviditet. Evaluere din graviditet symptomer, og Forbered dig på at kombinere dem med puls til at bestemme, om du vil snart føde en dreng eller pige.

Instruktioner

• Lyt til din babys hjerteslag med en føtal Doppler. Føtal Doppler, en non-invasiv diagnostik værktøj, hjælpe med at måle hjerterytme ved udsender lydbølger og overvåge eventuelle ændringer i tonehøjde eller frekvens. Din babys hjerteslag kan generelt ikke høres ved hjælp af en Doppler indtil ni til 10 svangerskabsuge som det tidligste, mere typisk på 12 uger.

• Beregne din babys puls. Mens nogle Doppler automatisk vise pulsen, kræver andre du at finde det selv. Lytte til hjerteslag i 10 sekunder og multiplicerer beats med seks til at bestemme antallet af slag i minuttet.

• Undersøg babyens puls til dem, der almindeligvis anvendes i gamle koner tales for at fastslå køn. Ifølge Kidshealth.org, tror mange mennesker en puls af 140 bpm eller over angiver en pige mens en hjertefrekvens under 140 bpm middel du vil føde en dreng.

• Kombinere puls med andre aspekter af din graviditet til at hjælpe med at bestemme dine odds for at gennemføre et bestemt køn. Hvis du bærer barnet, lav og i front, tørster salt fødevarer og ikke oplever graviditetskvalme; du medbringer en dreng. Kvinder, der elsker slik under graviditet, bære højt, lider af akne og føle sig syge ofte vil føde en pige.

Tips & advarsler

  • Du kan leje en Doppler til hjemmebrug, men læger vil typisk afgøre din babys hjerteslag under eksamener startende fra 10 til 12 uger.
  • Pulsen starter meget hurtigt, gennemsnit 180 bpm og afregner i rækken af 120 til 160 på 12 uger. De fleste kvinder vil finde, at, uanset køn, pulsen bremser betydeligt som barnet modnes og varierer afhængigt af om barnet er sovende eller aktiv.
  • Mens dette metode til bestemmelse af killingernes køn er ikke farligt, styre fri af alle metoder, der tilskynder dig til at spise eller indånde ting du har mistanke om kan skade barnet eller gøre noget, der i modstrid med nogen af din læge medicinsk rådgivning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com