Medicinsk behandling koder

10/02/2016 by admin

Forsikringsselskaber brug af koder, diagnostik og medicinsk behandling er reguleret af Health Insurance mobilitet og Accountability Act eller HIPAA. Disse behandling koder eller "kode angiver" omtales et sæt koder, der er brugt til at indkode medicinske data såsom procedurer og diagnoser. Forskellige typer af kodesæt er blevet vedtaget af Department of Health and Human Services og skal bruges til elektroniske transaktioner.

Elektronisk dataudveksling

En Electronic Data Interchange, eller EDI, er den elektroniske overførsel af information mellem organisationer eller handelspartnere, der udveksler oplysninger eller data. HIPAA lov indeholder bestemmelser, der har ført til udviklingen af en ensartet ramme eller standarder for udveksling af elektroniske transaktioner såsom brugen af medicinsk behandling koder. Brug af EDI gør behandlingen data hurtigere og eliminerer behovet for at gemme mange typer af papirdokumenter.

CPT koder

CPT står for nuværende Procedure terminologi, der er koder, der beskriver en bestemt type af medicinsk procedure. American Medical Association opdateringer og opretholder disse koder for at give ensartet information og languagefor heath behandlere. Der er i øjeblikket over 7.800 CPT koder bliver brugt, der består af fem numeriske cifre. Udbydere, der har brug for disse koder kan købe dem ved at kontakte American Medical Association.

HCPCS

HCPCS er Health Care fælles Procedure kodning System, som er blevet etableret ved Centers for Medicare og Medicaid Services. Denne kodesæt bruges til at identificere forsyninger og lægehjælp ikke leveres af en læge, der ikke er omfattet af CPT Codes vedligeholdes af American Medical Association.

ICD koder

Disse er diagnosekoder, der er kendt som International klassifikation af sygdomme. Diagnose-systemet for disse koder kaldes til ICD-9-CM og ICD-10-CM. ICD koder anvendes til kodning forskellige betingelser, skader, sygdomme og symptomer. Disse koder vedligeholdes af National Center for Health Statistics, Centers for Disease control, som er beliggende inden for Department of Health and Human Services. De nyeste koder kan findes i International klassifikation af sygdomme, 10 Revision, kliniske ændring opslagsbog.

Udbyder krav

HIPAA lov kræver sundhedsplaner og forsikringsselskaber til at acceptere en standard medicinsk hævder, der har oprettet elektronisk. De kan ikke kræve behandlere til at foretage ændringer eller tilføjelser til medicinsk behandling-koder på kravet. Udviklingen af kodesæt HIPAA lovgivning tilsidesætter eventuelle statslige love, udbyder krav eller aftaler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com