Urter til at hjælpe med narkotika Detox

03/23/2014 by admin

Befri afhængighed af et skadeligt stof er et vigtigt skridt i at blive raske. Men første drug tilbagetrækning symptomer kan være svært at modstå. Afhængigt af sværhedsgraden af afhængighed og type af medicin, kan afgiftning proces omfatte overdreven svedtendens, kvalme og opkastning, diarré og mavekramper og depression. Disse symptomer kan behandles naturligt med en række urter til at hjælpe dig med at komme igennem afgiftning og fortsætte inddrivelsen.

Afgiftning

For at hjælpe med at fjerne stoffer fra kroppen, så prøv urter kendt for deres evner til at reducere toksicitet. Burre rod og Rødkløver fjerne giftstoffer fra blodet. Begge urter kan findes i essiac naturlægemidler formler, som kan indtages i en te. Marietidsel, en naturlig antioxidant, hjælper med at afgifte kroppen for skadelige stoffer og forynger beskadigede celler i leveren.

Kvalme og opkastning

Kvalme og opkastning er almindelig, men ubehagelige effekter af stoffet afgiftning, som kroppen forsøger at befri sig selv for skadelige stoffer på nogen måde muligt. Brug urter som ingefær, Katteurt, mælkebøtte og pebermynte for at afhjælpe queasiness.

Overdreven sveden

Overdreven sveden er en anden typisk symptom på narkotika tilbagetrækning. Hjælpe kontrol sved med salvie. Prøv at tilføje sage til mad såsom pastaretter eller brygning det ind i en te med citron.

Diarré og mavesmerter

Lindre ubehagelige anfald af diarré og mavekramper med urter såsom blackberry roden bark, kamille og hindbær blade. Ingefær og cayenne er kendt for at lindre mave kramper.

Anfald

For at undgå kramper under tilbagetrækning, prøv urter som sort cohosh, isop og lobelia. Disse urter har beroligende kvaliteter, at bekæmpe angreb til det centrale nervesystem.

Depression

Drug afgiftning kan skabe nogle kraftfulde depressive følelser, som hjernens fornøjelse center stimuleres ikke længere af stoffet. Prøv St. John's wort, en kraftfuld naturlig antidepressivum, at støtte i andre perioder af detox-induceret bleakness. Også overveje baldrianrod. Især når den kombineres med aminosyren tyrosin (normalt findes i høj-protein fødevarer som kylling og soja produkter), har baldrianrod tranquilizing beføjelser til at hjælpe med at opretholde stemninger. Valerian root er særligt anbefales til dem inddrive fra et kokainmisbrug.

Angst

Følelser af intens nervøsitet er par for kurset under drug tilbagetrækning, men øget angst kan føre til andre problemer, herunder søvnløshed og endda hallucinationer. Mens fornyelse og styrkelse af det centrale nervesystem, kalot beroliger anfald af angst og hjælper med at sove. Krampe bank er et naturligt beroligende middel, der kan forhindre panik angreb. Passionsblomst har også tranquilizing egenskaber til at arbejde mod problemer med nervøsitet og søvnløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com