Sådan oprettes en bevægelse Meditation

02/16/2010 by admin

Sådan oprettes en bevægelse Meditation

Meditation er en praksis, hvor en individuel genererer et niveau af bevidsthed og bevidsthed for at skabe større klarhed og ro. Tage en ny tilgang til motion ved at kombinere meditation for sindet med bevægelse for kroppen. Gang, løb, dans, svømning og cykling er blandt praksis, der kan betragtes som bevægelse meditationer. Vælg en aktivitet, som du virkelig nyder for at realisere de største fordele. Din meditation kan vare overalt fra 15 minutter til en time eller så længe du vælger at udøve. Når du begynder din valgte udøvelse, Tillad dig selv at trække sig tilbage fra ekstern støj og forstyrrelser. Mens distraktioner aldrig rigtig gå væk, er sande koncentration evnen til at forblive fokuseret midt i postyret. Hvis du normalt lytter til hovedtelefoner, når du motionerer, efterlade dem for din meditation.

Instruktioner

• Blive bevidst om din ånde. For de første fem minutter af din valgte bevægelse aktivitet, tage Bemærk Hvis din ånde er hurtig og overfladisk eller rolig og afslappet. Bemærk, hvis du exhaling for den samme mængde tid, du indånder. Tænk på din ånde som en rullende bølge af energi. Henlede din opmærksomhed på hvordan hvert åndedrag leverer din krop og arbejdende muskler med vitale ilt.

• Lageret dine tanker under det midterste segment af din træning. Som din krop bevæger sig, Tænk på de hindringer, der kan påvirke dig mentalt eller fysisk. Tænk på eventuelle overskydende mentale rod, som du kan holde på. Bevidst lindre dit sind af byrden af tidligere begivenheder.

• Vælg en hensigt. Når du når toppen intensiteten af dine træningspas, Gentag din hensigt i dit sind. Eksempler på hensigter kan omfatte taknemmelighed eller empati. Reflektere over, hvordan dit sind og krop arbejder sammen for opfyldelsen af deres hensigt.

• Mindske intensiteten af din aktivitet til at køle ned. For de sidste 10 minutter af din session, tage din opmærksomhed tilbage til dit åndedræt. Forestil dig at hver indånding er indbydende forfriskende energi i din krop, og hver udånding expunging kedelig, stale luft. Når du har fuldført din motion, tage fem minutter at frigøre og Tillad dig selv at omfavne nuet, ligesom du er.

Tips & advarsler

  • For at gøre mest muligt ud af din meditation, skal du vælge en aktivitet, som du nyder.
  • Undgå at praktisere din bevægelse meditation i konkurrencedygtige omgivelser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com