Sådan Fortæl Hvis man har problemer med skjoldbruskkirtlen

08/03/2013 by admin

Sådan Fortæl Hvis man har problemer med skjoldbruskkirtlen

Ifølge den USA Department of Health and Human Services, ca 20 millioner amerikanere er i øjeblikket står over for en thyroidea uorden. Dette omfatter ikke dem, der endnu mangler at blive diagnosticeret. Hvis du oplever et eller flere af følgende symptomer, bør du tjekke med din læge for at se om du kan blive ramt af en skjoldbruskkirtlen problem.

Instruktioner

• Kontrollér for hævelse i halsen. En af de hurtigste måder at spotte en skjoldbruskkirtlen problem er ved at lede efter inflammation i nakken. Dette kan være tegn på en forstørret skjoldbruskkirtel.

• Check for tarm uregelmæssigheder. Oplever kronisk forstoppelse kan være et tegn på en underaktiv skjoldbruskkirtel (hypothyroidism). Kronisk diaré kan være et tegn på en overaktiv skjoldbruskkirtel (hyperthyreoidisme).

• Kontrollér for hævelse i håndled og ankler. Hævelse i carpals af dine hænder og dine fødder tarsal kan ofte være et tegn er forbundet med en skjoldbruskkirtlen problem.

• Check for hårtab. Hår kan ofte være en af de mest mærkbare bivirkninger af en skjoldbruskkirtlen problem. En overaktiv skjoldbruskkirtel kan forårsage hår til at blive svag og skrøbelig, hvilket resulterer i abnorme mængder af hårtab. Hårtab kan selv påvirke yderkanten af øjenbrynene og andre områder af kroppen, der er dækket med hår.

• Tjek dit kolesteroltal. Kom en kolesterol test udført af din læge kan også give nogle fingerpeg om du har en skjoldbruskkirtlen problem. Hvis dit kolesteroltal bliver for højt eller lavt, og forbliver uændret selv med kost, motion og recept intervention, kan det være tegn på en skjoldbruskkirtlen problem.

• Kig til uforklarlige vægtændringer. Hypothyroidism er ofte forbundet med en drastisk ændring i vægt. Hvis kost og motion ikke påvirker muligheden for at tabe sig, kan du have en underaktiv skjoldbruskkirtel.

• Observere din energi niveauer. Problemer med skjoldbruskkirtlen kan ofte ledsages af kronisk følelser af udmattelse, selv om du har haft 8 eller flere timers uafbrudt søvn.

Tips & advarsler

  • Hvis du har oplevet en eller flere af disse symptomer, bør du besøge din læge så hurtigt som muligt at se om du kan har skjoldbruskkirtel problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com