Laparoskopisk brok reparation

07/26/2013 by admin

En abdominal Brok opstår når indersiden lag af mavemuskel blive revet eller danner en bule. Dette resulterer i en svækkelse af disse muskler, som tillader foring af maven til at presse igennem, at skabe en boble eller sac. Mens Brok kan være ganske smertefuldt, er der en minimalt invasiv mulighed, når det kommer til Brok Reparation kendt som laparoskopisk brok reparation.

Teknik

Laparoskopisk reparation kirurgi begynder med kirurgen gør et snit under navlen og to yderligere indsnit i nederste del af maven område. Et lille teleskop og kamera indsættes i indsnit foretages under navlen og sender billeder til en videoskærm. Bughulen er så oppustet med kuldioxid gas at give masser af plads for kirurgen at se rundt og arbejde.

Når fejlen er fundet, den svage område af underlivet er forstærket med en maske lavet af den samme syntetisk materiale, der masker er lavet af. Trådnet virker som en patch og er sikret enten ved sting, hæfteklammer, titanium stifter eller væv lim og menes at opholde sig i efter operationen er afsluttet. Patch dækker defekten og lukker alle åbne sår. Denne lappe metode har vist sig for at mindske risikoen for en tilbagevendende Brok.

Efter afslutningen af den lappe, CO2-gas er udlejet og kameraet fjernet. Patienten er derefter sendt til en opvågningsstuen og afladet så snart de er i stand til at gå.

Kandidater

Ikke alle patienter er i stand til at gennemgå laparoskopisk kirurgi til at reparere Brok. Defekten skal være meget store, og de skal være i en position, der giver mulighed for placering af maskepletten, der ikke vil forstyrre omgivende væv eller tarme. CT-scanninger kan hjælpe med at bestemme, hvis de rumlige krav er opfyldt.

Anæstesi

Kandidat til operation skal kunne sættes ind under anesthesia. I laparoskopisk brok kirurgi får patienten generelle, spinal eller regional anæstesi.

Recovery

I de fleste tilfælde af laparoskopisk brok kirurgi tilbringe patienter en eller to nætter på hospitalet. Smerter under opsving er normalt let styres med mundtlige analgetika og er på sit værste i de første 24 timer efter operationen. Det er almindeligt for folk, der har gennemgået denne form for kirurgi til at genoptage normal aktivitet i bare et spørgsmål om flere dage til to uger. I virkeligheden, er at være aktive så hurtigt som muligt stærkt anbefales så hjælpe med at forhindre komplikationer som lungebetændelse, trombose og lungeemboli. Ingen diætrestriktioner er forbundet med denne metode til reparation.

Komplikationer

Som med enhver operation, er der komplikationer, der kan opstå under eller efter er proceduren afsluttet. Under operationen kan der være en chance for at skade til blæren, tarmene og omkringliggende blodkar og nerver. Det er ikke usædvanligt for en patient at opleve besvær urinating efter denne operation og kan kræve et kateter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com