Hvad at spise pre-workout

08/01/2013 by admin

Hvad at spise pre-workout

Supplere din træning regime med en sund kost vil hjælpe dig med at forbruge fødevarer, der er let at forbrænde og som vil give dig den nødvendige energi til at have en succesfuld træning. Hvad du skal spise før du arbejder, afhænger af, hvordan sund din kost er. Dem, der allerede har en sund kost ikke behøver at bekymre sig om hvad de spiser før de arbejder. Dem, der er begyndt at forsøge at komme i form skal imidlertid forstå, hvad de skal spise og hvornår de har brug at spise det.

Morgen træning

De fleste mennesker har nok energi til træning i morgen fra middag aftenen før. Men hvis du har lavt blodsukker, du skal spise før du arbejder, eller du kan ende med at føle svimmel og svimmel. Hvis du spiser i morgenen, bør det være om en time eller to før du træning. Dette er så maden fordøjer og giver du sukker og energi du har brug for at gøre det gennem din træning. Ideer af Godmorgen pre-workout fødevarer er hele korn korn, bananer, juice og fedtfattig mælk.

Pre-workout måltider

Hvis du arbejder efter et måltid, bør du vente ca en time eller to efter du spiser for at starte en træning. Blodsukkeret begynder at falde omkring 15 til 20 minutter i en træning. Derfor er det vigtigt at spise en sund kombination af kulhydrater og proteiner. Proteiner hjælpe med at sikre, at dine muskler kan rehabilitere efter en workout. Du bør spise omkring halvdelen kalorier, som du planlægger at forbrænde. Gode måltider før du arbejder omfatte trail mix med nødder, hårdkogte æg, halvdelen en peanut smør eller kalkun sandwich på hele hvede brød og yoghurt. Måltidet bør have 50 procent til 60 procent kulhydrater og nogle protein.

Pre-workout Snacks

Hvis det har været en lang tid siden dit sidste måltid, eller hvis du har lavt blodsukker, er det vigtigt at spise en lille snack ca 30 minutter før en træning. Dette er ikke for energi; Du skal have nok energi fra din tidligere måltid. Det er for at holde dit blodsukker på et godt niveau. God pre-workout snacks omfatter frugtjuice, smoothies, bananer og energibarer med lidt fedt.

Fedtholdige fødevarer

Din pre-workout måltider eller snacks bør indeholde en sund balance mellem kulhydrater og proteiner. Men selvom du spiser kulhydrater og proteiner, ikke du får det fulde omfang af fordelen, hvis dit måltid eller mellemmåltid indeholder høje niveauer af fedt. Fedtholdige fødevarer vil sidde i din mave og gøre din træning ubehageligt. Fedt også fordøjer langsomt, så fordelen ved at brænde ud kalorier i sunde kulhydrater og proteiner ikke findes for fedtholdige fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com