Bivirkninger af Premarin hormon udskiftning

07/13/2013 by admin

Fremstillet af Wyeth Pharmaceuticals Inc., er Premarin en syntetisk hormonsubstitutionsbehandling (HRT), der giver lindring til hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser og vaginal tørhed forbundet med overgangsalderen. Det giver også beskyttelse mod osteoporose. Medicinen udgør mange mulige bivirkninger, men de farligste af dem er sjældne.

Bivirkninger i kliniske forsøg

I kliniske forsøg citeret af den officielle Premarin hjemmeside, var den mest almindelige bivirkning hovedpine, som opstod i op til 32 procent af kvinder. Andre almindelige bivirkninger forekommer hos mere end 10 procent, men mindre end 18 procent af kvinderne indgår mavesmerter, rygsmerter, ledsmerter, vaginal blødning, utilsigtet skade og bryst smerter. Bivirkninger forekommer i 5 til 10 procent af kvinderne indgår nervøsitet, kramper, muskelsmerter, svaghed, gas, et hvidt udflåd og vaginitis fra gær infektioner eller andre årsager. Mindre almindelige bivirkninger inkluderet kvalme, opkastning, oppustethed, pancreatitis, colitis og galdeblæren sygdom.

Kræftrisiko

Hormonbehandling har modtaget negative opmærksomhed med hensyn til den øgede risiko for kræft forbundet med disse lægemidler. Er fastslået øget risiko endometrie, æggestokkene og brystkræft, men en 2007 artikel i Sciencebase forklarede, at denne øgede risiko ikke er høj. For eksempel, var over 5 år, kræft i æggestokkene incidens for HRT brugere 30 pr. 10.000, mens kræft i æggestokkene sats for kvinder, der havde aldrig brugt HRT var 26 pr. 10.000.

Væskeophobning

Premarin kan forårsage væskeretention, som igen kan forårsage vægtstigning. Folk, der kan være særligt følsomme over for væskeretention bør tage Premarin med forsigtighed. Disse omfatter kvinder med astma, epilepsi, hjerte-karsygdomme og nyrelidelser.

Hjerte-kar-bivirkninger

Hjerte-kar-bivirkninger kan også er indberettet, selv om deres forekomst er sjældne. Som med andre østrogen recepter, herunder p-piller, er der en risiko for blodpropper, hjerteanfald, slagtilfælde, pulmonal emboli og en stigning i blodtrykket.

Gynækologisk effekter

Talrige gynækologisk bivirkninger er blevet rapporteret med vaginal blødning og decharge, er den mest almindelige. Gennembrud blødning og spotting samt tunge, kramper perioder kan forekomme. Vaginitis, gær infektioner og ændringer i sekreter også er forbundet med Premarin hormon udskiftning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com