Naturlige alternativer til avancerede næsegrus kræft

09/20/2016 by admin

Hos de fleste mænd er er prostatakræft langsomt voksende. En ud af seks mænd får prostatakræft i løbet af sin levetid. Det er den næststørste årsag til kræftdødsfald hos mænd. Sygdommen når et fremskredent stadium, når det spreder sig uden for prostata. Der er ingen kendt kur mod fremskreden prostatacancer. Nogle alternative behandlinger viser lovende, dog.

Ny brug for en gammel medicin

En ikke-addicting opium derivat, Noscapine har været anvendt i årtier for at undertrykke hoste. I mus, tumorvækst faldt og spredning af kræft blev standset i over 60 procent af emner. Forskere fra University of California i San Diego, Prostata Cancer Research og pædagogiske fundament og MedInsight Research Institute fundet Noscapine bruge til at arbejde uden uønskede bivirkninger. Brug af narkotika til fremskreden prostatacancer er off-label, men en undersøgelse blev offentliggjort i tidsskriftet Anticancer Research.

Antioxidanter og mineraler

Har vist en sammenhæng mellem zinkmangel og prostatakræft så supplere med dette mineral kan være nyttige. Rå græskar frø er rige på zink og andre stoffer, der er specifikke for prostata sundhed. E-vitamin, selen og lycopen er kraftige antioxidanter, der hjælper til at opretholde ordentlig prostata funktion ved at reducere de skadelige virkninger af frie radikaler i celle væv.

S-allylisothiocyanat-mercaptocysteine (SAMC)

SAMC er påvist af forskere ved Sloan Kettering Memorial Cancer Center i New York City til at forårsage nedbrydning af testosteron af en rute, der ikke skaber dihydrotestosteron (DHT), det hormon, der stimulerer kræft vækst. SAMC er et stof, der er afledt af alderen hvidløg.

Sulte kræftceller

Kina undersøgelse, en af de største og længste kører ernæringsmæssige forskningsindsats, fandt, at en kost, der indeholder mere end 15 procent af mælkeprotein stimuleret kræft vækst. Tumorer hos rotter kunne tændt og slukket ved tilføjelse eller fratrækning af mælkeprotein fra kosten. Rødt kød har også vist sig at øge risikoen for kræft.

Spiser du kan gendanne sundhed

En raw vegan diet bestående af kogt frugt, er grøntsager, nødder og frø den ultimative kræft kæmper kost. Det er vanskeligt ikke at give i cravings, tilbyder denne enkle plante-baserede kost det bedste håb for udrensning og healing alle former for fremskreden kræft. Hippokrates Health Institute i West Palm Beach, Florida, er den førende non-profit naturlig sundhed og uddannelse organisation i USA.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com