Hvorfor har jeg brug for Medicare del B?

11/17/2013 by admin

Hvorfor har jeg brug for Medicare del B?

Medicare er et føderalt finansieret sygeforsikring plan, der dækker seniorer 65 år og ældre eller handicappede. Da de fleste mennesker er automatisk tilmeldt til Medicare delB, når de tilmelder sig til del A, kan de føle, at de er forpligtet til at have denne forsikring. Mens tilmelding i delB ikke er obligatorisk, dækker denne plan lægelige ydelser ud over hospitalet tjenesteydelser gennem del A.

Automatiske del B

Ifølge Social sikkerhed Online, hvis du har tilmeldt til sociale sikringsydelser og har Medicare del A, bør du allerede være indskrevet i del B. beboere i fremmede lande og Puerto Rico er de eneste, der ikke typisk får Medicare delB automatisk. Hvis du ikke ønsker delB dækning, på grund af manglende midler eller du allerede har en anden kilde til sygeforsikring, kan du anmode om, at det fjernet. Hvis du ikke har det automatisk og ønsker fordelene ved Medicare delB, skal du tilmelde dig.

Hvad det dækker

Medicare delB dækker ambulante medicinske tjenester ikke dækket i del A. Disse er lægelige ydelser typisk dækket af standard sygesikring, såsom lægebesøg. Nogle forebyggende og alternative medicinske tjenester er også omfattet, herunder fysioterapi og gynækologiske eksamener. For eksempel, hvis du føler dig syg og har brug at besøge en læge for en diagnose, er dette omfattet Medicare del B.

Pris for Medicare del B

Ifølge Social sikkerhed Online dækker den føderale regering omkring 75 procent af de fleste lægelige ydelser under Medicare del B. Det betyder, at patienten betaler de resterende 25 procent af medicinsk regningen. Der er nogle undtagelser fra denne regel, som dem med højere indkomst kan være nødvendigt at betale en større procentdel, mens dem med en meget lav indkomst vil betale mindre. Social Security Administration vil sende dig et brev, når du har ansøgt om Medicare delB til at fortælle dig, hvor stor en procentdel du skal betale og den månedlige præmie.

Sådan får du del B

Hvis du ikke allerede har Medicare delB, skal du kontakte Social Security Administration til at tilmelde dig. Ring 800-772-1213 at tale med en repræsentant om din Medicare og sociale status. Hvis du er hørehæmmede, kalde TTY antallet på 800-325-0778.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com