Sådan Cure knæsmerter uden kirurgi

11/26/2013 by admin

Smerter i knæet er noget, de fleste alle vil opleve på et tidspunkt i deres liv. Mens nogle typer af smerter i knæet vises kun midlertidigt, er andre former for smerter i knæet mere vedholdende. Når knæet smerter når kronisk niveauer, skal nogle bekræftende skridt tages, om det betyder kirurgi eller nogle andre foranstaltning. Hvor kirurgi ikke er en mulighed (på grund af manglende vilje, manglende evne eller andre grunde), kan nogle typer af smerter i knæet helbredes gennem styrke og strækøvelser.

Instruktioner

Hærdning knæsmerter

• Perform regular stretching activities, according to the experts at FamilyDoctor.org, to loosen up the muscles adjacent to the knee, providing for a greater range of motion and alleviating some of the stress on the knee itself. En grundlæggende strækning til at udføre er en quadriceps strækning. Mens stående (og holder noget for støtte, hvis det er nødvendigt), komme og få fat i ankel af de berørte ben, bøjning bagud på knæet, indtil din fod kommer i kontakt (eller tæt på) dine glutes. Hold i denne strakt position i 10-20 sekunder og Gentag på anden siden.

• Strække musklerne i fiberskade. Stå med en fod på jorden og din anden fod på en lav, hævet overflade som et sofabord eller trin. Samtidig holde begge ben lige, Bøj fremad i taljen, forsøger at bringe dit hoved til tæerne. Du bør føle en stærk strækning ned på bagsiden af benet. Hold for 10 til 20 sekunder og Gentag på anden siden.

• Udføre styrke øvelser for quads og hamstrings at tage presset af knæleddet, selv. Mens du sidder i en stol, maksimalt kontrakt muskler (flex dem så hårdt, som du eventuelt kan) af quads (på forsiden af benet) og hold for 10 til 20 sekunder. Gentag denne øvelse tre eller fire gange pr. side. At arbejde muskler i fiberskade, holde dine fødder fladt på jorden og forsøge at "trække" dine hæle mod din krop med at grave dem ind i tæppet at skabe modstand. Selv om dine fødder ikke bør flytte, bør du føle en stram sammentrækning langs bagsiden af benene. Hold denne stilling for 10 til 20 sekunder og slip, gentaget tre eller fire gange i alt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com