Liste over fødevarer højt jernindhold til Candidiasis patienter

11/15/2013 by admin

Candidiasis, en svampe eller gær infektion, er en fælles begivenhed i fugtige områder af kroppen. Nogle af de mere typiske candida er drosler, ble udslæt og vaginal gær infektioner. Forskere har opdaget, at candida vækst er øget i mennesker, der er jern-mangel. Derfor anbefales fødevarer med højt jern i candidiasis patienter.

Oksekød eller kyllingelever

Mange mennesker gyse når de tænker på organkød, men denne kraftfulde jern-rige fødevarer kan pakke op til 9 mg jern i kroppen pr. 3.5-ounce servering. Hvis du er jern-mangel, vil denne mad gør en forskel.

Spinat

Din mor ikke kidding, når hun fortalte du spinat var godt for dig. Denne grøntsag har 1,4 mg jern-rigdom pr. halv kop servering. Også meget lav i kalorier, spinat kan spises alene eller i mange lækre opskrifter.

Muslinger

Muslinger er nummer et i kategorien strygejern. Bare at spise et par ounce af denne skaldyr vil bringe over 23 mg jern til din krop. Muslinger kan spises på flere måder, såsom rå, dampet eller i retter som fiskesuppe eller clams casino. Denne fødevarer er rige på kalium og vitamin B12 til at starte. Nogle mennesker frygter spise skaldyr på grund af forurening skræmmer, men Environmental Defense Fund's Seafood Selector hævder dette er usandsynligt.

Korn

Ikke kun calcium-rige men jern-rige, berigede korn er en hurtig og let måltid. Kolde korn kan give dig op til 18 mg jern pr. 1-ounce servering.

Græskarkerner

Græskarfrø er en fall favorit. Når udskæringsmaterialer, græskar, øse ud af frøene og stege dem i en stor jern booster. Græskar frø er nærende og give os mere end 8 mg jern pr. halv kop servering. De kan spises af selv eller anvendes i forskellige opskrifter, der er nærende og velsmagende.

Linser

Linser er en jern-rige fødevarer, som mange mennesker har tendens til at overse. Linser er ernæringsmæssigt værdifulde, tilbyder en jern-værdi på mere end 3 mg pr. halv kop servering. Ofte bruges i salater, kan linser også føjes til opskrifter som ragout og suppe.

Bønner

Hvide bønner er en god kilde til jern samt kalium. De leverer mere end 4 mg jern pr. kop, hvilket gør dem en god mad til en jern-mangel person. De hvide bønner bruges i en række forskellige supper og salater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com