Octinoxate bivirkninger

11/18/2013 by admin

Octinoxate bivirkninger

Octinoxate er mest kendt som en ultraviolet lys absorber og UV-filter. I øjeblikket er octinoxate den mest populære produkt for blokerer UVB, som primære årsag til solskoldning. Der er flere produkter, der udnytter octinoxate som deres aktive ingrediens. Som med medicin, produkt eller supplere, kan nogle bivirkninger opleves mens du bruger octinoxate.

Bruger

Octinoxate, også kendt som octyl methoxycinnamat, er en aktiv ingrediens, der anvendes i mange mærker af solcreme og i en bred vifte af kosmetik, herunder visse læbestifter, fundamenter, fugtighedscreme og læbe balms. Det er oftest ansat til at absorbere UV-B stråler og beskytte huden mod at pådrage sig solskader.

Bivirkninger

Der er flere bivirkninger forbundet med octinoxate anvendelse. Alvorlige bivirkninger forbundet med brugen af octinoxate omfatter, men er ikke begrænset til kontakteksem, acne, udslæt, betændelse i hårsækkene og hudirritation. En fælles, mindre alvorlige bivirkning, der kan skyldes brug af octinoxate er tør hud. Nogle mennesker har været kendt for at have allergiske reaktioner over for octinoxate. Hvis tegn på en allergisk reaktion opstår, brug af octinoxate bør ophøre, og en læge eller farmaceut bør kontaktes straks.

Advarsler

Gennem hud absorption, kan octinoxate føre til reproduktive samt udviklingsmæssig toksicitet. Det er også kendt for at skade immunsystemet i sjældne tilfælde, forringer en persons evne til at bekæmpe sygdommen og reparere vævsskader. Gravide kvinder bør ikke bruge octinoxate, fordi det producerer østrogen-lignende effekter. Brug af octinoxate kan forårsage endokrine forstyrrelser. Det kan også forstyrre signaler mellem cellerne medførende mutationer eller endda døden af celler.

Overvejelser

Før du bruger produkter, der indeholder octinoxate, er der et par spørgsmål, som forbrugerne bør overveje. Dette materiale kan blive hængende i en persons væv i flere år efter initial eksponering. Det kan påvirke leveren også negativt, hvis de anvendes i høje doser. Det anbefales, at octinoxate holdes utilgængeligt for børn.

Fakta

Octinoxate er kendt for at absorbere hurtigt og nemt til en persons hud. Ved udsættelse for sollys konverterer octinoxate til et mindre ultraviolet absorberende form, som delvis kan forebygges med tilsætning af andre ultraviolet blokkere som bemotrizinol. I Japan, er brugen af octinoxate begrænset i visse kosmetik.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com