Sådan Formindsk Gas forårsaget af Fiber i kosten

11/21/2013 by admin

Forbrugende en fiberrig kost kan medvirke til at sænke LDL-kolesterol, aids i vægttab, gør du føler dig fyldigere for længere, forhindrer forstoppelse og hjælper med at kontrollere blodsukkeret, siger Mayo Clinic. Mange ernæringseksperter og læger både anbefale øge indtagelsen af fiber i din kost. Øge mængden af fiber du tage i kan desværre også medføre gas. Ved at følge et par enkle trin, kan du øge dit fiberindtag og reducere gas forårsaget af fiber.

Instruktioner

• Øge dit fiberindtag gradvist. Den anbefalede mængde af fiber er 20-35 gram om dagen, men de fleste amerikanere kun forbruge omkring halvdelen af dette i en dag. Hvis du søger at øge mængden af fiber i din kost uden at forårsage gas, gøre det gradvist. Tilbring en dag optælling og skrive ned hvor meget fiber, du spiser. Når du ved hvor meget fiber, du spiser, gør det et mål at tilføje 1-2 gram fibre om ugen til dit daglige gennemsnit. Langsomt øge dit fiberindtag vil forhindre din krop fra at være "chokeret" eller overbelastet med fiber og vil tillade din fordøjelseskanalen til langsomt vænnet sig til stigningen i fiber. Denne gradvise stigning i fiber vil i høj grad mindske mængden gas, der kan produceres i en fiberrig kost.

• Øge dit indtag af vand, når stigende mængde af fiber i din kost. Vand hjælper til at skylle ud af systemet. Tilføje et glas vand for hver gram fiber du tilføje til din kost. Dette vil bidrage til at reducere mængden af gas, vil holde dig hydreret og vil yderligere støtte i at forebygge forstoppelse.

• Tage en over-the-counter anti-gas medicin såsom Mylanta eller Maalox. Hvis efter langsomt øge mængden af fiber i din kost og øge dit indtag af vand, du stadig oplever mere gas end du ønsker, er du velkommen til at tage en over-the-counter ant-gas medicin til yderligere lindre din gas.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com