Hvad er årsagerne til øjenbryn tab?

02/27/2010 by admin

Hvad er årsagerne til øjenbryn tab?

Alle hår på den menneskelige krop, uanset dens placering, går igennem perioder med resten og vækst. Når de hvileperioder bliver mindre hyppige, begynder hårtab at overhale hårvækst. Det er da nemmere at mærke pletter af hår, der ikke efterfyldning så ofte som de engang gjorde. Øjenbryn er lige så udsatte som andre typer af hår, og årsagerne til øjenbryn tab svarer til årsagerne til andre typer af hårtab.

Overgrooming

Plukning eller grooming din øjenbryn alt for ofte kan resultere i udtynding øjenbryn hår. Når du stopper overgrooming, returnerer normal øjenbryn-hårvækst generelt.

Endokrine problemer

Det endokrine system er byens hormonal kontrol af det menneskelige legeme. Hvis det endokrine system er ud ud af balance på grund af sygdom eller andre problemer, kan hårvækst af alle typer blive påvirket. Når du gendanner balancen til dit endokrine system, kan normal hårvækst genoptage.

Medicin

Nogle medikamenter, både receptpligtig og over-the-counter, kan forstyrre øjenbryn-hårvækst. Kemoterapi og ændring af hormon medicin, såsom p-piller, er almindelige syndere, som er anti-beslaglæggelse medicin og anti-depressiva. Over-the-counter medicin såsom ibuprofen og acetaminophen kan også påvirke hårvækst når indtages i store mængder.

Vitaminer og mineraler

Tager mere end de anbefalede doser af nogle vitaminer og mineraler kan forårsage hårtab. Især afbryde B-vitaminer og vitamin A hårvækst i store doser. At reducere dit indtag af disse vitaminer kan vende problemet.

Infektioner og hudsygdomme

Hvor godt dit hår kan vokse, afhænger af din hud sundhed. Svampeinfektioner, dermatitis og lus kan hindre din huds evne til at give håret gennem follikler. Behandling af hudens tilstand tillader normal hårvækst at genoptage.

Autoimmune sygdomme

Når kroppen begynder at se dele af sig selv som patogener, begynder det at angribe disse dele. Dette er grundlaget for autoimmune sygdomme som lupus, vitiligo, og alopeci. Alle disse lidelser indebærer komplicerede sæt af symptomer, som lægerne kan hjælpe dig med at administrere. Hårtab kan være svært at vende, men din læge kan være i stand til at tilbyde bistand.

Tungmetaller

Heavy metal forgiftning er mindre udbredt end tidligere på grund af regeringens kontrol af ingredienser og kemikalier, men det kan stadig være et problem i nogle områder. Forbindelser som jod, arsen og kviksølv kan forårsage hårtab når det indtages i store mængder. Vende situationen tidlige hjælper at vende skader på håret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com