Øvelser for at styrke skulder muskler efter kirurgi

04/06/2013 by admin

Skulder kirurgi kan være løsningen på smerte i en skulder. Men hvis det ikke er parret med en streng ordning af øvelse til at styrke musklerne, du kan ende op med stive leddene samt en skulder uden en god vifte af bevægelse. Lære de korrekte øvelser for at styrke musklen uden at forårsage yderligere skade er afgørende for genopretning.

Varm op

Før du udfører nogen øvelser efter kirurgi, varme op korrekt. En skulder efter operationen vil sandsynligvis blive stiv, så udfører warmup øvelser for at løsne musklerne kan hjælpe med at forhindre skade. Gøre 5-10 minutter af lys aerob øvelse at få blodet flyder og øge hjertefrekvensen.

Bygning styrke

Forsøg aldrig øvelser, der vil belaste dine muskler for hurtigt. Udøve en given gruppe af muskler hver anden dag for at forhindre skade. Hvis du arbejder på rotator cuff øvelser mandag, gøre skulderbladet øvelser onsdag. Dette sikrer, at du ikke overexerting musklerne de har tid til at helbrede. Når du laver styrketræning øvelser med frie vægte, bør du føle trætte efter en 12-gentagelse. Hvis du føler dig træt til enhver tid før, at, falde vægt for at forhindre skade. Start med en lav vægt og arbejde dig op til den korrekte vægt. Det er altid bedre at undervurdere dine evner.

Øvelser

Skulderen kan udøves i en række forskellige måder, med fokus på rotator cuff, skulderbladet og hele skulder øvelser. Det er også vigtigt at træne biceps, hals og bryst for overordnede organ styrke. Hvis du har bare blevet opereret, lave øvelser, som ikke kræver vægte. Prøv at gøre et pendul svinge. Lean over med armene hængende mod gulvet. Svinge armene langsomt i små cirkler, udvide dem lidt med hver swing. Dette hjælper med at forbedre vifte af bevægelse. Gør en række strækninger at styrke hele skulderen. Lean over i taljen og hvile begge hænder på en bordplade, således at din krop er i en 90-graders vinkel. Magert brystet mod gulvet at strække dine skuldre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com