Hvordan man naturligvis behandle din Hepatitis C

04/08/2013 by admin

Hvordan man naturligvis behandle din Hepatitis C

Både National Institutes of Health og Mayo Clinic klart der findes ingen alternativ medicinsk behandling, der vil helbrede hepatitis C, men patienter ofte bruge naturlægemidler kosttilskud og supplerende behandlinger i forbindelse med traditionel medicin eller som en erstatning, hvis de er ude af stand eller uvillige til at underkaste sig standard medicinsk behandlingen. Efter en lille undersøgelse offentliggjort i Canadian Journal of Gastroenterology, bruge næsten halvdelen af alle patienter, hepatitis C alternativ og gratis medicin til at håndtere symptomer. De mest almindeligt anvendte urtekosttilskud er marietidsel. Undersøgelsen rapporterer imidlertid at få patienter rådføre sig med en alternativ læge før supplerende behandling, og mange ikke fortælle deres læger de tager kosttilskud. Altid få professionel rådgivning før du begynder enhver standard eller alternativ medicinsk behandling.

Instruktioner

• Har din læge køre den fulde sekvens af hepatitis C test til at bestemme din start enzym niveau, blodplader og hvide blodlegemer tæller, viral belastning og andre data i forbindelse med virus. Optage denne information i din journal.

• Finde en pålidelig og pålidelige kilde til mælk thistle supplements og sørg for, at kosttilskud ikke indeholder tilsætningsstoffer. Ikke læse bare leverandørens litteratur. Gå til producentens hjemmeside (eller ring fabrikanten) og kontrollere deres dosering konsistens og deres udgangsmaterialer. Selv om naturlægemidler kosttilskud ikke er reguleret af FDA, videregive pålidelige producenter deres protokoller vedrørende fremstilling og styrken af præparater.

• Find ud af mængden af silybin (de vigtigste aktive ingrediens i silymarin) der er i hver kapsel. Dit mål er at tage en minimal dosis af silybin 240 mg hver dag, ifølge en undersøgelse, citeret af MaximumMilkThistle.com. Højere doser (op til 360 eller 420 mg) har vist nogen negative bivirkninger, så dit alternativ læge kan anbefale højere doser. HealthyHepper.com, at af silybin pr. dag 420 mg vendt lever celleskader og sænket enzym niveau efter lang tids brug.

• Retest din enzym niveau hver tredje måned eller som anbefalet af din læge. Registrere resultaterne i din journal.

• Følg de foreskrevne protokol i flere måneder. Nogle patienter kan opleve umiddelbare virkninger, men for de fleste mennesker tager tid for de fordele af marietidsel i behandling af hepatitis C at opbygge.

Tips & advarsler

  • Det nationale Center for komplementær og alternativ medicin advarer om, at hvis du er allergisk over for planter i aster family (ragweed, krysantemum, morgenfrue og daisy), kan du lide en reaktion til marietidsel.
  • Visse naturlægemidler kosttilskud for hepatitis C kan forstyrre normale blodpropper, som kan føre til alvorlige blødninger, især under operationen, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Canadian Journal of Gastroenterology. Hvis du er planlagt til kirurgi, lad din læge vide, hvis du har taget ginseng, ginkgo biloba eller hvidløg piller.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com