Sådan folie væggelus

03/05/2010 by admin

Sådan folie væggelus

USA oplever en alarmerende genopblussen i bed bug skadedyrsangreb, ifølge en fælles meddelelse af Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) og US Environmental Protection Agency. Klager over væggelus har overvældet offentlige sundhed agenturer i de senere år. Bed bugs ikke overføre sygdomme, så udgør nogen betydelig sundhedstrussel. Men disse blodsugende parasitter kan forårsage udslæt, kløe hud og alvorlige allergiske reaktioner. Væggelus er modstandsdygtige over for pesticider, som vanskeliggør behandling. Offentlige sundhed agenturer advarer mod hjem retsmidler og over-the-counter kontrolelementer for væggelus. De accepterede rådgivning omfatter en lang liste over hvad man ikke skal gøre.

Instruktioner

• Støv overflader jævnligt med mad grade diatoméjord. Diatoméjord er en ikke-giftige pesticider, der udgør ingen trussel mod mennesker eller kæledyr, men kan være meget effektivt til insekt kontrol.

• Fokusere din indsats. Selv om de kan rejse 100 fødder i en nat, væggelus har tendens til at holde sig inden for otte fødder af hvor folk sover. Begrænse din mest stringent kontrolindsatsen til soveværelset.

• Fjern rod hvor Væggelus kan skjule. Væggelus skjule i løbet af dagen under Tøjvask bunker, papir stakke eller andre rod i soveværelset. Fjernelse af rod vil hjælpe i væggelus kontrol.

• Støvsug jævnligt og grundigt. Madrasser, sengetøj og tæpper skal holdes rene. Også vakuum gardiner, møbler og revner og sprækker rundt i sengen, der er mest udsat for væggelus angreb. Holde alle disse områder grundigt rengjort og støvsuges. Afmontere seng og hovedgærde for at nå ind i skjulesteder. Bortskaffe det vakuum pose i en udenfor trash beholder straks efter brug.

• Fjern gemmesteder i vægge og tapet af reparation og forsegling revner og sprækker.

• Vask og tør sengetøj og tøj i varmt vand. Temperaturer på over 113 grader Fahrenheit er nødvendige for at dræbe væggelus.

• Brug pude, madras og box foråret kabinetter til at fælde væggelus. Bruge zip-på covers til at fange og dræbe væggelus samt for at identificere skadedyrsangreb.

• Undlade at bruge over-the-counter (OTC) pesticider. Tigge bugs er resistente over for næsten alle pesticider registreret til brug mod dem, CDC siger. Overforbrug af OTC behandlinger og hjem retsmidler kan fremme mere modstand, og kan være ineffektive og dyre.

• Undgå pesticider misbrug. Ud af frustration forsøger mennesker undertiden at styre væggelus med pesticider, som ikke er bestemt til beboelse til indendørs brug. Dette er en yderst farlig praksis. Hvis du skal bruge kemiske kontrolforanstaltninger, hyre en professionel exterminator, der er ekspert i væggelus forvaltning og kemikalier, som er effektivt til brug i dit område.

Tips & advarsler

  • I øjeblikket er der over 300 produkter registreret af EPA til brug mod væggelus--størstedelen af vist sig tiden ineffektive. EPA anbefaler hoering pest management professionel for bistand på hvilken kemisk behandling kan være effektiv i dit område.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com