Bell's parese & Menières sygdom

04/05/2010 by admin

Bell's parese og Ménières sygdom er to forskellige betingelser, der kan plage syge med en lang række symptomer som en hængende ansigt, hovedpine, ringen for ørerne og høretab. Sommetider mennesker med disse sygdomme kan have en hård tid at klare og kan være nødvendigt at søge støtte.

Bell's parese

Bell's parese er en tilstand, hvor nerven ansvarlig for ansigtsmuskler på den ene side bliver komprimeret eller hævede. Bell's parese symptomer får normalt bedre på egen hånd i et par uger, selvom steroider kan støtte genopretning. Total recovery kan tage op til seks måneder. Nogle mennesker oplever en gentagelse, mens andre aldrig fuldstændig genoprettet.

Symptomerne på Bell's parese

Symptomer omfatter en pludselig svaghed eller lammelse af den ene side af ansigtet eller en facial hænge. Den mest almindelige årsag er herpes simplex virus. Folk der er gravid eller har diabetes eller en forkølelse eller influenza synes at være mere ofte ramt.

Ménières sygdom

Ménières sygdom påvirker det indre øre vertigo (en snurrende fornemmelse), høretab og tinnitus (ringen for ørerne). Ménières sygdom forekommer normalt i mennesker i fyrrerne eller halvtredserne og påvirker sædvanligvis kun i det ene øre.

Årsag og helbredelse af Ménières sygdom

Årsagen menes at være en unormal mængde af indre øre væske. Der er ingen kur for Ménières sygdom, men der er måder at styre nogle af symptomerne. Medicin for vertigo, livsstilsændringer og kirurgi er tilgængelige indstillinger.

Alternative behandlinger

Alternative behandlingsformer som akupunktur og afslapning teknikker har været brugt til at behandle mennesker med Bell's parese. Dem med Ménières kan finde det nyttigt at søge opmuntring i en støttegruppe.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com