Fiskeolie kosttilskud for at hjælpe smerte & betændelse

05/16/2010 by admin

Længe før der fandtes fisk olie kosttilskud, høstet folk i kulturer med en kost, der indeholdt fisk især rig på omega-3 fedtsyrer de sundhedsmæssige fordele af denne essentielle fedtsyrer. Et eksempel herpå ville være det japanske folk, hvis kost indeholder mere regelmæssig fisk indtagelse end gør den amerikanske kost. Japanere har haft mindre hjertesygdom end deres amerikanske kolleger, i det mindste delvis på grund af denne kosten forskellen.

Baggrund

Fiskeolie kosttilskud levere essentielle fedtsyrer eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). Den menneskelige krop er i stand til let kan bruge disse former for essentielle fedtsyrer. I modsætning hertil. plante-baserede kosttilskud med omega-3 fedtsyrer indeholder alfa-linolensyre (ALA), et stof, der skal være konverteret af kroppen til EPA og DHA.

Forholdet

Forståelse af forholdet mellem betændelse og smerte vil støtte i forståelsen af hvordan fiskeolie kosttilskud vil falde en ved at mindske den anden. EPA og DHA arbejde i kroppen til at falde betændelse. Inflammation forårsager smerte.

Kroppen reagerer på udenlandske angribere, hvad enten de er patogener eller kemikalier ikke naturligt at kroppen, af den naturlige proces af betændelse. Tænk på et snit på din side og hvordan kroppen reagerer på det; disse er meget de samme processer, der opstår internt, når betændelse er til stede.

I første omgang, sender kroppen mere blod til det ramte område, først i et forsøg på at rense området for enhver angribere, og derefter til at reagere på angribere. Det er derfor en ekstern cut bliver lidt rød, varm og hævede.

Samtidig antigen krigere--histaminer--komme gennem blod-systemet til at begynde at nedbryde enhver angribere, så kroppen kan udskille dem.

Når denne betændelse fortsætter, smerter resultater. Overveje de hævede led af gigt og anvende de samme principper på andre interne strukturer. Det er nemt at se hvorfor smerten ville være resultatet af den beskyttende inflammatoriske proces.

Overvejelser

Fiskeolie kosttilskud har været genstand for megen nyere forskning. Resultaterne af forskningen er foreløbig i den forbindelse, at traditionel medicin er endnu kun på tærskelen til udråber fisk olie fordele. Alternativ medicin har omfavnet fiskeolie kosttilskud for nogle gang, påberåbe sig fordele set hos personer, som har taget kosttilskud.

Bruger

University of Maryland Medical Center nævner en række anvendelser og fordele af fiskeolie, ikke mindst som er gigt, inflammatorisk tarmsygdom og astma. I hvert af disse tilfælde reduceret omega-3 fedtsyrer i fiskeolie inflammation bidrager til sværhedsgraden af sygdommen.

Dosering

Ikke alle fiskeolie kosttilskud er skabt lige. Det er vigtigt at købe kosttilskud fra en velrenommeret virksomhed, der certificerer sit produkt som værende fri for kviksølv, cadmium og bly.

En anden afgørende faktor i at købe fiskeolie kosttilskud er mængden af EPA og DHA i hver kapsel. En gennemsnitlig fiskeolie supplement leverer 180 mg EPA og 120 mg DHA.

University of Maryland Medical Center anbefaler, at ikke mere end 3 g EPA/DHA tages pr. dag uden at blive overvåget af en sundheds-professionelle på grund af den øgede risiko for blødning forbundet med større doser af fiskeolie.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com