Hvordan at slippe af med en Sinus Infektion

05/21/2010 by admin

En sinus infektion er en frustrerende sygdom. De har tendens til at være tilbagevendende, smertefulde og meget langvarige. Antibiotika blev engang betragtet som god behandling, men det menes nu, at i de fleste tilfælde bihulebetændelse er relateret til noget svampe, som en gær infektion, hvilket gør antibiotika faktisk arbejde mod helbredelse. Læger blive endda frustreret over den manglende evne til at behandle en sinus infektion. Næste gang du lider af en sinus infektion, prøve denne naturlige metode til lettelse.

Instruktioner

• Mix løsningen. Til at begynde, bland en halv teskefuld groft jorden salt med otte ounces lunkent vand i neti pot. Varmt vand vil brænde dig og køligt vand vil være ubehageligt så opmærksomme på temperatur.

• Vippe hovedet. Vippe hovedet til siden og indsætte neti pot tud forsigtigt i den hævede næsebor, forsegling pot og næsebor.

• Ånde og hæld. Trække vejret gennem munden og langsomt hæve puljen for at oprette en blid lind strøm af den løsning, der vil udviske de lavere næsebor. Hvis løsningen afløb ved mundingen, sænke din pande.

• Gentag trinene. I slutningen, skal du rydde den nasale passage ved exhaling fast. Derefter vippe hovedet anden vej og gentages på denne side.

• Sidste tanker. Denne praksis med nasal kunstvanding er blevet praktiseret af entusiaster af Ayurveda og Yoga i tusinder af år og er meget effektiv og behagelig hvis det gøres ordentligt. Nøglen er at bevare roen og fortsætte vejrtrækning gennem næsen. Hvis du ikke er afslappet flow løsningen vil ikke korrekt. Bu når gøres ordentligt og regelmæssigt du vil slippe din nasal passager af duft, pollen, støv og forurening, der forhindrer din vejrtrækning ordentligt og årsag sinus infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com