Kost for Kids & teenagere

05/11/2010 by admin

Kost for Kids & teenagere

Kost og ernæring er særlige bekymringer for forældre til børn og unge teenagere. Mens børnene forbliver i pleje af deres vogtere, de normalt afhænge af maden leveres til dem og er begrænsede i deres valg. Dette kan være en positiv ting for forældre, der ønsker at overvåge spisevaner deres afkom. Kost regimer for børn og teenagere skal være raske og sunde at fremme udvikling.

Strengt hjemmelavede

En vigtig måde at eliminere usunde spisevaner fra unge menneskers liv er at begrænse deres adgang til fastfood restauranter. Fastfood hamburgere, fransk frites og sodavand er praktisk, billige muligheder, der er markedsført kraftigt til børn og teenagere. Madlavning derhjemme med sunde, alle naturlige, nærende ingredienser er en simpel løsning. Friske grøntsager, korn og frugt træde i stedet for forarbejdede fødevarer fra kæde spisesteder.

Lavt sukkerindhold, lavt fedtindhold, lavt natrium

Skære på sukker og tomme kulhydrater en sund måde for unge til at bevare naturlige spisevaner. Høj-sukker kost kan skabe opmærksomhed underskud problemer, angst, hyperaktivitet og fedme. Fedtindhold bør overvåges nøje, da forarbejdede animalske fedtstoffer og kolesterol er især slemt for at udvikle hjerter og voksende organer. Kost høj i natriumindhold (salt) har været forbundet med forhøjet blodtryk i unge, så natriumfattige fødevarer er indstillingen klogere.

Vegetarisme

Folk bekymre ofte at vegetariske og veganske kost kan være skadeligt for børn, der har særlig brug for vitale proteiner. Tværtimod, høj-fiber, næringsstof-pakket vegetarisk kost kan være meget effektiv for børn og teenagere, så længe de er planlagt omhyggeligt til også at omfatte de nødvendige vitaminer (som jern og calcium) og kalorier. De mest aktive unge kan opretholde meatless kost, hvis de er strategisk.

Overvejelser

Børn og teenagere bør aldrig få lov til at påmønstre usund kost regimer på egen hånd, uden for rådgivning af en diætist eller klog forælder. Spiseforstyrrelser er udbredt blandt unge mennesker og børn mangler kapacitet for planlægning efter deres realistiske behov. For strenge eller ekstreme kostvaner håndhæves af pedeller kan føre til sygdom, fejlernæring eller endda døden for unge. Være forsigtig med at udvikle sunde og sunde kostvaner blandt børn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com