Hvorfor kaldes den menneskelige krop-System?

02/27/2013 by admin

Et system er "en regelmæssigt interagerende eller indbyrdes gruppe varer udgør et samlet hele," Ifølge Merriam Webster. Holde denne definition for øje, er den menneskelige krop et system, fordi det er en kombination af organer arbejder sammen for at holde dig i live.

Kredsløbssygdomme

Kredsløbssygdomme pumper blodet gennem kroppen, transporterer det til lungerne og hjertet.

Åndedrætssystemet

Det respiratoriske system (lungerne, membranen) arbejder sammen med kredsløbssygdomme. Mellemgulvet tillader dig at tegne i luften. Ilt er derefter overført til kredsløbssygdomme.

Nervesystemet

Nervesystemet behandler oplysninger i hjernen og reagerer på nerveimpulser. Det minder også din hjerne til at trække vejret.

Muscular System

Uden det muskulære system ville ikke du kunne flytte eller løfte tunge genstande, og fordi din membran er en muskel, du ville ikke kunne trække vejret.

Integumentary System

Det integumentary system er den smarte betegnelse for huden, det største organ i din krop. Din hud sender oplysninger til dit nervesystem, så du kan mærke når du er i smerte.

Det store billede

Din krop er en organisation af forskellige systemer arbejder sammen. Der er 14 samlede systemer i alle, og hvis man skulle fjernes, de andre systemer vil mislykkes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com