Ernæringsdrikke til børn

03/16/2013 by admin

Børnene er aktive, og som resten af os, de har brug at slukke deres tørst. De har også brug for god ernæring, så deres organer vil fortsætte med at vokse. Det er let at nå for sodavand og andre sukkerholdige drikkevarer, er der mere nærende muligheder.

Mælk

Mælk indeholder calcium, protein og Vitamin D til at hjælpe med at opbygge knogler og giver energi. En 8-ounce glas-fedtfattig mælk har 100 kalorier, 300 mg calcium og 11 g sukker. Småbørn skal have 500 g af calcium dagligt. Kids skal alderen 4-8 have 800 mg og børn i alderen 9 til 18 bør have 1300 mg dagligt.

Sojamælk

Forældre der er veganere eller hvis børn er laktose intolerant ofte bruge sojamælk som et alternativ. Sojamælk indeholder calcium, vitamin D, vitamin A og protein. Det letter forstoppelse, sænker højt kolesteroltal og kan endog reducere risikoen for brystkræft senere i livet, ifølge soja fødevarer Association of North America. Foreningen siger sojamælk har næsten 50 færre kalorier end sødmælk.

Frugtsaft

Orange, æble, grape og andre frugtsaft indeholder C-Vitamin og andre vitaminer findes i frugt, hvorfra de stammer. Men de giver ikke fiber af frugten og er der nogen bekymring om børn indtage for meget sukker, bidrager til fedme og huller i tænderne.

Ifølge American Academy of Pediatrics, babyer op til seks måneder gamle skal have nogen frugtsaft, bortset fra at lindre forstoppelse. Spædbørn fra seks måneder til et år kan have op til 4 ounce dagligt, serveret i en kop snarere end en flaske at undgå huller i tænderne fra sukker. Børn fra 1 til 6 år kan have op til 6 ounce dagligt og de ældre end 7 år gammel kan have op til 12 ounce per dag.

Vitamin-beriget vand

Mange mærker af vand på flaske nu tilbyde sorter, der er forbedret med vitaminer og fibre. Nogle ernæringseksperter advare mod dem, fordi de indeholder høj-fructose corn syrup, en form for sukker. Dog mindst ét mærke, Energy multi Vitamin forstærket vand Co, har en version til børn indeholder der efter sigende ingen kunstige farver, smagsvarianter eller tilføjet stimulanser såsom koffein. Selskabet siger hver 20-ounce flaske giver 125 procent af den amerikanske anbefalede daglige godtgørelse af C-Vitamin og 40 procent for vitaminer A, E, B2, B3, B5, B6 og B12. Der findes ti varianter.

Postevand

Selv almindeligt vand indeholder ingen vitaminer, er vand fra byens vandforsyning ofte fluor for at styrke tænderne og forhindre huller i tænderne. Det også fylde, så børn og andre ikke kan være så fristet til at snack på junk fødevarer. Vand er afgørende for god hydrering og et generelt godt helbred.

Kommercielt tilberedt ernæringsdrikke

Flere selskaber tilbyder drinks designet til at levere protein, vitaminer og andre næringsstoffer børn kan mangle fra deres kost. De kan bruges af børn, der har ingen andre fødevareforsyning, af picky eaters, af aktive børn og dem, der skal fodres af naso-gastrisk rør. Disse svarer til mælk shakes og kommer i en bred vifte af varianter, herunder chokolade, vanille og jordbær. En 8-ounce kan har omkring 237 kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com