Hvor længe slagtilfælde symptomer sidst?

02/25/2013 by admin

Hvor længe slagtilfælde symptomer sidst?

En streg kan være en alvorlig tilstand, som kan føre til invaliderende langsigtede virkninger, såsom beskadigelse af hjernen. Et slagtilfælde opstår, når blodet til hjernen bliver hindret. Som et resultat, hjerneceller begynder at dø og hjernen begynder at miste ilt. Ifølge National Institute for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde er slagtilfælde tredje-førende dødsårsag i USA. Symptomer og varighed af et slagtilfælde varierer, afhængigt af den type, du har bare lidt fra.

Forbigående iskæmisk anfald

En forbigående iskæmisk anfald er en forløber for et slagtilfælde. Ifølge Mayo Clinic, næsten 1 i 3 folk, der har en forbigående angreb ender med at få et slagtilfælde. Et sådant angreb er en advarsel om at du skal få hurtig lægehjælp for at forhindre muligheden for en fuld-blæst slagtilfælde. Symptomer på en forbigående angreb er præcis som en streg men kan sidste for kun et par minutter til op til 24 timer.

Pludselige symptomer

Omkring 20 procent af slagtilfælde (hæmoragisk slagtilfælde) er resultatet af et blodkar brister og begynder at bløde ind i hjernen. Symptomer på et slagtilfælde kan ske uden varsel, og meget pludseligt. Uden ordentlig lægehjælp, kan virkningerne af et slagtilfælde, såsom lammelse og hukommelse tab, vare evigt. Det er vigtigt at indse advarselsskilte for at få hjælp og forhindre varige effekter.

Advarselstegn

Hvis du bemærker at du pludselig blive forvirret eller desorienteret, har problemer med at gå eller endda tale, er disse tidlige symptomer på et slagtilfælde. Du kan nedværdigelse eller virvar dine ord. Du kan begynde at føle følelsesløs på den ene side af kroppen. En god indikator for at du har et slagtilfælde er hvis du hæve begge arme over hovedet, og en falder uden din kontrol. Vision forstyrrelser og alvorlige, vedvarende hovedpine er også slagtilfælde symptomer.

Søger lægehjælp

Selvom en forbigående iskæmisk attak vil passere, søge hjælp til at forhindre yderligere skader. Hvis du har vejrtrækningsbesvær eller begynde at kaste op uden ophør, få hjælp straks. Mayo Clinic hævder, et slagtilfælde er en hjerne angreb, og jo længere du venter med at søge lægehjælp, jo mere sandsynligt du vil ende med en lang sigt handicap.

Behandling

Ifølge en undersøgelse foretaget af det nationale Institut for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde, gjorde patienter, der blev behandlet med lægemidlet TPA (væv plasminogen aktivator) inden for 3 timer for at få et slagtilfælde bedre end dem, der ikke modtog stoffet. Patienter behandlet med lægemidlet var i stand til at inddrive bedre, og havde meget lidt at ingen handicap efter 3 måneder.

Forebyggelse/løsning

Mennesker, der lider af diabetes, højt blodtryk og hjertesygdomme er på et højere risiko for at lide af et slagtilfælde. Ifølge Northwestern Memorial Hospital, kan aspirin terapi bidrage til at reducere risikoen for slagtilfælde, men kun hvis du ikke har forhøjet blodtryk og hvis anbefalet af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com