Ikke kirurgiske behandling for lungekræft

01/22/2014 by admin

Lungekræft er karakteriseret ved uhæmmet vækst af celler i lungerne. National Cancer Institute rapporterer, at omkring 225.000 tilfælde er diagnosticeret årligt i USA. Ingen fuldstændig helbredelse for lungekræft eksisterer, men mange ikke-kirurgiske behandlingsmetoder er tilgængelige som effektivt begrænse formering af kræftceller.

Typer af ikke-kirurgiske behandlinger

Der er nyere medicin, som bliver brugt på en begrænset basis for at behandle visse former for lungekræft. Men kemoterapi, hormonbehandling og strålebehandling er nogle af de mest almindeligt administrerede ikke-kirurgiske behandling former. Disse behandlinger hjælpe dræber de maligne celler og dermed afværge deres metastaser.

Varighed

Varighed for forvaltning af de ovenfor nævnte behandling former varierer, afhængigt af spredning af kræft i kroppen. Ikke desto mindre i de fleste tilfælde afholdes kemoterapi sessioner regelmæssigt over span af tre-fire måneder, mens strålebehandling sessioner afholdes regelmæssigt for 1-2 måneder.

Fordele og fordele

Ikke-kirurgisk behandlingsmetoder er fordelagtige for ældre patienter og dem, der ikke kan blive opereret for at fjerne kræftcellerne på grund af hjerte lidelser og andre medicinske tilstande.

Bivirkninger

Hårtab, tab af appetit, træthed og træthed og hudinfektioner er nogle almindelige bivirkninger forbundet med kemoterapi og strålebehandling.

Advarsler

Mens de gennemgår stråleterapi og kemoterapi kan du blive rådgivet af din læger at undgå udsættelse for solen stråler og miljømæssige toksiner og forurenende stoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com