Simpel Stress Management Techniques

02/03/2014 by admin

Simpel Stress Management Techniques

En række enkle stress management teknikker kan bruges til at støtte afslapning i en stressende situation og reducere generelle stressniveau. Ifølge MindTools.com kan stress være årsag til en række sundhedsproblemer, så det er vigtigt at lære at håndtere betingelsen korrekt. Hvis du er bekymret på grund af en stress relateret sygdom, eller du føler, at stress begyndt at påvirke dit helbred, bør du besøge din læge til råds.

Sovende og afslapning

Ved at opretholde en sund livsstil kan du effektivt reducere dine samlede stress niveauer. Ifølge MindTool.com, energi sove otte timer en aften kan hjælpe dig med at holde i løbet af dagen. Stress kan forhindre dig i at sove, og dette kan reduceres ved at undgå ethvert mentalt udfordrende aktiviteter før du går i seng for at tillade dig at slappe af. Vind ved at have et varmt bad og læse en underholdende bog.

Motion og Hobbyer

Du kan effektivt lindre stress i din samlede liv gennem regelmæssig motion eller optage en ny hobby, der involverer udøver, såsom vandreture eller yoga. Ifølge MindTools.com yoga kan vejrtrækning bruges til at sænke blodtrykket og mindske stress. Praktisere dette ved langsomt trække vejret gennem næseborene, hunching dine skuldre og holde i ét sekund. Undgå pustende op brystet. Forsigtigt ånder ud gennem munden, slap af skuldrene og forestille sig de stressende følelser smelte ud af din krop og i gulvet. Du kan bruge denne teknik i en stressende situation, der opstår i dagligdagen. MindTool.com anbefaler, at undgå enhver form for sport, der fremmer en konkurrencedygtig element, da dette kan også føre til stress.

Tanke bevidsthed

Tanke bevidsthed er et værktøj, du kan bruge til at reducere stressende følelser. Stress kan være forårsaget af tænker negative tanker om dig selv, andre eller en situation. At holde en dagbog over dine negative tanker kan hjælpe dig med at rationalisere. Tage noter på, hvordan du føler om en kommende begivenhed, der årsag til du føler dig stresset og udforske årsagerne til, at du kan føle denne måde. Efter at skrive ned disse tanker går tilbage til hver enkelt og udfordre det ved hjælp af rationalitet for at fordrive nogen bekymringer ved at ændre negative følelser til positive følelser. For eksempel, hvis du skrev at du er bekymret for, at din præstation på arbejdet ikke vil være god nok, du kunne udfordre dette ved at huske, at har du fuldført alle forberedelsesarbejde, du behøver at gøre, og at du er kompetent nok fordi du har gennemført den krævede uddannelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com