Hjem kur mod nældefeber

12/30/2013 by admin

Urticaria, mest almindeligt kendt som nældefeber, er røde og hævede welts, der vises på huden. Årsagen til bistader er ikke altid kan identificeres, men er oftest forbundet med en allergisk reaktion. De kan også skyldes en autoimmun sygdom. Nældefeber kan kommer i forskellige størrelser, og normalt truer ikke. Men nældefeber kan forårsage ekstreme kløe og brændende, der kan vare op til 6 uger. Normalt bistader vil gå væk på egen hånd, men der er hjem retsmidler, der vil hjælpe med at lindre smertefulde symptomer og reducere helbredende tid.

Over The Counter medicin

Ifølge Mayo Clinic er den mest almindelige form for hjem behandling for bistader over-the-counter antihistaminer. Antihistaminer arbejde ved at hæmme frigivelsen af histamin i dit system, og ved at hæmme dilatation af kapillærer. Antihistaminer vil også medvirke til at reducere kløe. Der findes flere antihistaminer, som loratadin, cetirizin og diphenhydramin. Konsultere din sundhedspleje læge om hvilke antihistamin ville være det mest fordelagtig for dig.

Evening Primrose

Ifølge University of Maryland Medical Center, natlysolie olie ikke kun hjælper luftveje og maveproblemer, men kan også hjælpe til at lindre kløe og brændende forbundet med eksem, dermatitis og nældefeber. Dette er muligt på grund af gamma-linolensyre, også kendt som GLA i frø af kæmpenatlysolie. Nældefeber, forbruge to til otte gram pr. dag. University of Maryland Medical center tyder også på at tage et tilskud af omega-3 fedtsyrer som fiskeolie samt kæmpenatlysolie. De to kosttilskud kombineret vil bidrage til at fremme optimal sundhed samtidig reducere symptomerne på nældefeber. Spørg din sundhedsplejerske som omega-3 fedtsyre supplement ville virke bedst for dig.

Quercetin

Quercetin er en antioxidant, der virker ved at hjælpe fjerne frie radikaler fra kroppen. Quercetin fungerer på samme måde antihistaminer, og har anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper ikke kun med nældefeber, men kan også beskytte dit system mod kræft og visse hjertesygdomme. Ifølge University of Maryland Center, har undersøgelser vist, at quercetin stopper frigivelsen af kemikalier, der kan forårsage allergier. På grund af dette, kan quercetin bidrage til at reducere nældefeber og andre allergiske symptomer såsom rindende øjne og nysen. For bistader, forbruge quercetin 250 til 650 mg dagligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com