Lupus & Sinus infektioner

12/21/2013 by admin

Personer, der lider af lupus ved smerte sygdommen forårsager. Selv om behandlingen er blevet forbedret i de seneste år, er sygdommen ekstremt dødbringende i sin mest alvorlige form. Andre lidelser kan skabe endnu større bekymring for personer, der lider af lupus. Derfor er undgår nogle af de mere almindelige betingelser at enkeltpersoner ansigt afgørende for vellykket behandling af lupus. Infektion er en almindelig lidelse, der udgør stor bekymring for personer med lupus, og det kommer ofte i form af en sinus infektion.

Fakta

Lupus syge står over for et angreb på deres egen krop af deres immunforsvar. Den Kronisk inflammatorisk sygdom opstår, når immunsystemet angriber væv og organer. Dette forårsager betændelse, som kan påvirke leddene, hud, blodlegemer, nyrer, lunger og hjerte. Når personer har alvorlige lupus, fører det ofte til døden. Læger, dog har haft succes med lægemidler til behandling af lupus. Disse lægemidler undertrykke immunsystemet, hvilket gør det mindre i stand til at angribe kroppens organer.

Typer

Lupus kommer i fire former. Den værste form er systemisk lupus erythematosus eller SLE. Det kan påvirke næsten alle dele af kroppen. SLE er ofte form af lupus, der fører til en diagnose. Diskoid lupus erythematosus kun påvirker huden. Drug-induceret lupus er forårsaget af visse medikamenter, at behandler andre lidelser. Det forsvinder som regel, når du stopper med at tage medicinen. Neonatal lupus er en sjælden form, der udvikler hos nyfødte.

Overvejelser

Sinus infektioner skyldes flere forhold. De kan være viral eller bakteriel. For eksempel, kan de udvikle sig fra en almindelig forkølelse. De kan også være et symptom på viral influenza, herunder H1N1-virus. Sinus infektioner føre til betændelse i den nasale passager, som blokerer dræning af bihuler.

Funktion

Når en sinus infektion opstår, kroppens hvide blodlegemer arbejde til at bekæmpe infektion, men det er ikke tilfældet for personer, der bliver behandlet for lupus. Ifølge Dr. Donald E. Thomas Jr., som praksis i Maryland, er immunsystemet hos dem, der er behandlet for lupus undertrykt. Undertrykkelsen holder immunsystemet fra at angribe kroppens organer, men den holder også immunsystemet fra at angribe korrekt infektioner. Dette fører til en øget risikoen for smittespredning.

Betydning

Thomas sagde de mest udsatte er personer, der har SLE og får de største doser af medicin og dermed har den største undertrykkelse af deres immunforsvar. Thomas siger personer, der dør i løbet af først par år efter en lupus diagnose som regel dør fra en kombination af lupus og store infektion. Han skønner, at en infektion spiller en rolle i 20 til 50 procent af dødsfald, der opstår blandt lupus patienter.

Forebyggelse/løsning

Ifølge Thomas, vellykket behandling af lupus er stærkt afhængig af at kende de potentielle komplikationer, der opstår i forekommer med sygdommen. Først derefter kan enkeltpersoner tage skridt til at undgå farerne og være klar over behovet for behandling, hvis en situation udgør en særlig bekymring. Thomas siger, en måde at afhjælpe bekymringen over infektion er at bruge andre behandlinger til at bekæmpe lupus. Han siger patienter bør tage Plaquenil, et stof, der behandler lupus uden undertrykke immunsystemet. Han bemærker, at solcreme også er nødvendige. Det blokerer solens ultraviolette stråler, som øger lupus symptomer.

Thomas anbefaler også vaccinationer, som kan stoppe nogle infektioner, før de opstår. En lungebetændelse vaccine kaldet Pneumovax er af afgørende betydning, siger Thomas. Vaccinen skal gives til patienter i det mindste to gange med en fem-årig strækning mellem vaccinationer. SLE syge bør også have en influenza skud hvert år. Thomas understreger, at det ikke forårsager influenza hos personer, som modtager skud. Thomas sagde i September 2009, den amerikanske Centers for Disease Control anbefales H1N1-vaccine til personer med SLE, der er 6 måneder til 64 år.

Advarsel

Mens vaccinationer kan hjælpe, men er nogle skal undgås. Levende virus vacciner, såsom MFR, givet til beskyttelse mod mæslinger, fåresyge og røde hunde og polio, gul feber og tyfus vacciner skal undgås af personer med SLE.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com