Urinstof anvendelser for majs

02/20/2014 by admin

Urinstof anvendelser for majs

Majs afgrøder dræn i jorden af tilgængelige kvælstof og fosfor og forhindre konsekvent høje udbytter af kvægfoder fra år til år. Tilføjelsen af urinstof er et levedygtigt alternativ for tilsætning af kvælstof til gården felter at forbedre udbyttet af majs. Urinstof tilbyder også fordel af reducerede udledningen af drivhusgasser i forhold til andre indstillinger for gødning.

Urea som gødning

En undersøgelse offentliggjort af University of Missouri i September 2010 undersøgt virkningerne af kvælstof applikationer til majs afgrøder anvendes mellem rækker eller bredt i planter spænder fra 1 til 4 fod høje. Kvælstof var i form af ammoniumnitrat, urinstof ammoniumnitrat (UAN), urinstof alene eller urea i et produkt kaldet Agrotain. Rapporten anfører, at UAN ansøgning beskadiget mellem 32 til 55 procent af majsplanter, boer anvendelsen af urinstof beskadiget kun 4 til 8 procent af afgrøderne og planter spænder fra 2 til 4 fod høje kan anvendes sikkert.

Anvendelser af Urea

En University of Nebraska publikation dokumenteret effekter af kvælstof og fosfor applikationer i reduceret-till sprinkler vandingssystemer. Betænkningen anført, at urinstof fosfat, som en kilde til kvælstof og fosfat, produceret højere høstudbytte og samlede optagelse af disse elementer i planterne. Forfatterne fandt, at urinstof bør placeres under jordoverfladen at hæmme mikrober og forhindre tab af kemikaliet slippes ud i atmosfæren.

Foder majs

En undersøgelse offentliggjort i December 2002-udgaven af "Animal Feed videnskab og teknologi" vurderes virkningerne af kvælstof tilskud på afgrøder til fodring af kvæg. Forskerne brugte fire korn-baserede kost: en nitrogen-mangelfuld kontrol kost; en urea suppleret kost; en urea og isolerede soja protein (ISP) kost; og en urea, ISP, og blod måltid (BM) kost. Undersøgelsen fandt at kvægfoder vokset med urinstof tilskud produceret en større dagligt gennemsnit af vægtøgning i forsøgsdyrene. Undersøgelsen konkluderede, at tilsætning af urinstof havde ingen effekt på blodsukker eller insulin niveauer i kvæg.

Drivhusgasser

Gødning kan frigive drivhusgasser ud i atmosfæren i form af lattergas (N2O). En undersøgelse offentliggjort af det amerikanske Department of Agriculture i marts 2010 vurderet af emissioner fra felter voksende udelukkende majs eller en rotation af majs og sojabønner ved hjælp af urinstof eller vandfri kvælstofgødning. Forskerne overvåges N2O emissioner over tre vækstsæsoner og fundet at vandfri kvælstof produceret to gange emission som urinstof. Undersøgelsen konkluderede, at N2O emissioner kunne reduceres kraftigt ved hjælp af urea som kvælstof kilde for afgrøder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com