Forstørret hjerte medicinske symptomer

03/13/2014 by admin

Forstørret hjerte, også benævnt Kardiomegali, er ikke en sygdom, men snarere symptom på en særskilt betingelse. Kardiomegali er betegnelsen af medicinsk personale til at beskrive en forstørret hjerte set på en x-ray, fysisk undersøgelse, CT-scanning eller Mr forudgående til andre tests, eller før en specifik diagnose kan gives. Stress på kroppen, såsom graviditet, kan medføre et midlertidigt forstørret hjerte.

Kardiomegali--forstørret hjerte

Undertiden medicinske tilstande som hjerte muskel svækkelse, varme hjerteklap problemer, koronararteriesygdom og unormal hjerterytme kan forårsage Kardiomegali. Forebyggelse kan ikke være muligt, men flere behandlinger er tilgængelige. Behandling af en forstørret hjerte er typisk rettet mod healing den underliggende tilstand. Kirurgi, medicin og medicinske procedurer er måder den underliggende tilstand kan behandles.

Årsager

Udvikler Kardiomegali ikke altid en indlysende årsag, men betingelser, der ville forårsage hjerte til at pumpe hårdere end normalt findes. Tilstande som forhøjet blodtryk, kardiomyopati, ventil hjertesygdom, medfødte hjertefejl, arytmi, thyroidea lidelser, anæmi og amyloidose kan forårsage en forstørret hjerte.

Risikofaktorer

Medfødt hjertesygdom, slægtshistorie, højt blodtryk og kardiomyopati er alle risikofaktorer for en forstørret hjerte. Risiko for at udvikle Kardiomegali er større med disse symptomer eller betingelser end uden. Koronar hjertesygdom og utætte hjerteklapper hjertesygdomme er to andre forhold, der skaber en høj risiko for en person at have en forstørret hjerte.

Symptomer

I nogle tilfælde en forstørret hjerte forårsager ingen symptomer overhovedet, og i andre tilfælde kan symptomerne være ubehageligt eller uudholdelig. Svimmelhed, åndenød, vejrtrækningsproblemer, arytmi (unormal hjerterytme), hoste og hævelse (ødem) er alle symptomer, som kunne tyde på en forstørret hjerte, ifølge Mayo Clinic. Behandling for Kardiomegali er nemmest når opdaget tidligt på; diskutere hjertesundhed med en læge er en positiv måde at forblive et skridt foran. Diskutere med din læge måder at mindske risikoen, før det eksisterer. Hvis du oplever smerter i brystet, åndenød eller besvimelse, se din læge straks.

Behandlinger

Ved at fokusere på kurere den underliggende tilstand, behandle læger forstørret hjerte på samme tid, og chancerne for faldende forstørret hjerte stigning. En bred vifte af medicin anvendes til behandling af hjerteinsufficiens symptomer, såsom beta-blokkere og diuretika. Flere medicinske procedurer og kirurgiske indgreb kan også udføres for at behandle betingelsen. Pacemakere og ICDs (implantable-ICD defibrillatorer) er enheder, der kan implanteres i kroppen for behandling. Ventil hjerteoperation og hjertet transplantationer er kirurgiske procedurer, der også kan udføres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com