Hjem afhjælpe for Unstopping dine ører

03/19/2014 by admin

Selvom stoppet op ører synes som relativt enkle spørgsmål i realm af medicinske problemer, kan følelsen af fylde og konstant hørenedsættelse, der ledsager en stoppet øre efterlade ørets ejer følelse, irriteret, distraheret og frustreret. Der findes en række hjem retsmidler for at kurere stoppet op ører og retsmidler spænder fra meget enkle til lidt komplekst.

Blæse de øre kanal

Ifølge en øre artikel om sundhed vejledning, et netværk af rør forbinder midten og ydre øre, og lufttrykket i disse rør er reguleret af både luft og den interne eustakiske rør (røret, der forbinder det indre øre til halsen). Når disse rør blive tilstoppet eller lufttryk bliver ubalanceret, kan du føle en følelse af oppustethed eller en træsko inde i øret. Hærdning denne pres ubalance kan være meget simpelt og kræver ingen redskaber eller medicin; for at udligne trykket inde i rørene og klare betingelsen, behøver du blot at klemme din næse, lukke dine læber og forsøge at tvinge luft ud gennem næsen. Som luften sikkerhedskopierer, ude af stand til at flygte gennem klemt næsen eller lukket munden, det oversvømmelser i det eustakiske rør og berigtiger ubalanceret luft pres spørgsmål. Du kan høre en popping lyd, svarende til hvad du kan høre, når gaben mens stigende eller faldende i et fly, når luften balance ændringer.

Bruge brintoverilte

Hvis luft pres udligningsreserven undlader at rydde stoppet øre tilstand, kan øret være tilsluttet med en overflod af ørevoks. Mens du kan i første omgang forsøge at rydde en voks plug med en vatpind eller en lille skrabning instrument, kan denne aktion tjene kun at skubbe voks plug dybere ind i øret. I stedet, en bruger på webstedet home retsmidler hjem retsmidler for du foreslår at bruge en dråbetæller for at placere hydrogenperoxid inde i øregangen. Som hydrogenperoxid reagerer med ørevoks, kan enkelt høre en kogende eller boblende lyd; efter flere minutter, vil hydrogenperoxid løsne voks til et punkt, hvor det kan vaskes ud af øregangen med varmt vand. Efter en varm vand flush anbefaler hjem afhjælpe brugeren en anden flush med sprit; denne anden flush vil hjælpe med at fjerne resterende vand, peroxid og øre voks rester.

Overrisle øret

Hvis equalizing lufttryk inde i øret rørene ikke klart stoppet følelsen og hydrogenperoxid undlader at rydde en voks stik, kan det være nødvendigt at overrisle øregangen for at fjerne voks eller vand stik. Ifølge holistisk retsmidler hjemmeside MotherNature.com, kan du skylle væk stædig voks stik ved at udfylde en sprøjte med varmt vand og fast indsprøjtning (sprøjter) det dybt ind i øregangen. Da vandet hurtigt afslutter øre, det opfanger dele af voks plug og bærer dem. Fordi nogle stik kan størkne i øret og modstå kunstvanding, kan du vælge at behandle voks med fælles husholdningsartikler som babyolie og selv afføring skyllemiddel for at hjælpe løsne voks før kunstvanding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com