Hvordan man overvinder frygt for Integration af Dissociative Identity Disorder (gjorde)

02/16/2014 by admin

Hvordan man overvinder frygt for Integration af Dissociative Identity Disorder (gjorde)

Mange mennesker med Dissociative Identity Disorder (DID) bange for integrationsprocessen. Som de helbrede, de vokser til at elske deres forskellige alter personligheder eller ændre dele. De ser integration som "dræbe" disse elskede alter dele, så de modstå integration, således at de kan holde disse alter dele "levende." Hvis du vælger ikke at integrere, begrænse de i omfang, som de kan helbrede fra sygdommen. Her er hvordan man kan overvinde frygten for integration af Dissociative Identity Disorder.

Instruktioner

• Acceptere at ændre hver enkelt del er en del af dig selv. Hver person er født med én ånd. For at overleve svære og vedvarende traumer, har et lille barn evnen til at fragmentere hendes ånd i flere dele. Det er ligesom frysning en sø og brækker bidder af is. Selvom hver bid af ice vises separat, det er stadig en del af søen og stadig hører til i søen.

• Anerkende, at fuld helbredelse er nået ved at have en hel ånd. Ligesom varmen fra solen smelter bidder af is tilbage i en sø, ændre varmen fra Egenkærlighed opfordrer hver del tilbage på sin oprindelige plads i sjælen. Hver alter del hører til i kernen.

• Forstå, at du holder ændre dele separat ved at forkaste dem. Uanset hvordan kærlige du er mod dit alter dele, kan de kun forblive adskilt af dit valg om at afvise dem som en del af dig selv. Når du har accepteret dem som "mig", der vil ikke længere være behov for at holde dem adskilt, og de vil naturligvis blive integreret.

• Tillid at alter dele vil forblive i live. Integration ikke "dræbe" enhver del af din ånd. I stedet fletter integration alle dele sammen igen, så at alle dele kan altid være "out." Mens du vil opleve dele af dig selv på forskellige måder, vil de stadig være en del af, hvem du er.

• Anerkende, at du er en person. Vælger at integrere kan føles som at blive bedt om at opgive en supermagt. For de fleste af dit liv, har du ikke været "alene", fordi du har haft andre dele for kammeratskab. Virkeligheden er, at du altid var kun én person. Du har ikke andre mennesker varig misbrug med dig. Du står over for misbrug alene og oprettede ændre dele for at give dig selv en illusion af at have støtte. Mens denne sandhed kan være svært at acceptere, er det en vigtig del af helbredelse dig selv.

• Mener, at hele er værd at omkostningerne ved at give afkald på delene. Indtil du opleve integration, ved du ikke, hvad du mangler. Du bruger en enorm mængde af energi til at holde dig opdelte. Ved at tillade dig selv at integrere, vil du frigøre en enorm mængde af energi, som du kan bruge til at fortsætte healing dig selv og derefter udføre ethvert mål, du angiver for dig selv.

• Være patient. De fleste mennesker lykkes ikke i at holde integreret efter deres første forsøg, så vær tålmodig med dig selv som du mestrer denne færdighed. Du kan finde, at du opholder dig integreret i længere perioder. Fejre dine succeser, og være tålmodig med din proces.

Tips & advarsler

  • At finde en kvalificeret terapeut med erfaring i rådgivning folk, der har lidt fra lignende misbrug er en vigtig del af healing fra børnemishandling. Din terapeut kan give dig yderligere værktøjer til at hjælpe dig med at overvinde din frygt for integration af Dissociative Identity Disorder.
  • Grunden til at du fragmenteret din ånd er fordi du lidt næsten uudholdelig misbrug. Healing fra misbrug er meget smertefuld. Forsøg ikke at integrere din Dissociative Identity Disorder dele indtil du finder en kvalificeret terapeut med erfaring i rådgivning folk, der har været alvorligt overgreb.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com