Allergi myter

05/29/2013 by admin

Allergi myter misinformerer folk om potentielle årsager og virkninger af allergi, foreslår helbredelsesmetoder, der ikke eksisterer og ekstreme ændringer, der kan skuffe. Allergi kan lægge hvilende, tilbagevendende hele livet, manifesterer med nye udløsere og øgede mængder af allergener.

Geografi

Flytning til et andet klima vil ikke slippe individ af allergi. Da kroppen justerer og bliver udsat for nye klimaer, pollen, ukrudt og forme, vil nye allergier sandsynligvis udvikle.

Funktioner

Kæledyr vært og gennemføre fælles allergener såsom støvmider og lopper, og producere skæl ved at slikke og rengøring selv, hvilket betyder, at ingen-shedding og korthåret dyr stadig forårsage allergiske reaktioner.

Betydning

Træ og græs allergi er typisk ansvarlig for allergisk rhinitis reaktioner af nysen og løbende næse til blomster, som træ og græs pollen transporteres gennem luft, landing på blomstrende planter.

Funktion

Allergier og allergisk astma er uhelbredelig auto-immune sygdomme forårsaget af immunsystemet mangler og antistof reaktioner. Antihistaminer og inhalatorer kan er ikke kur, og kun lindre eller reducere symptomer gennem bekæmpelse af inflammation.

Misforståelser

Individ vokser ikke allergier som mest er arvelig, men kan vise færre symptomer på grund af lavere eksponering for et allergen, som følge af ændringer i kosten, faldt husstand irritanter og mindre udendørs aktivitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com