Bed mobilitet teknikker til indlæg lavere-Back kirurgi

03/10/2010 by admin

Bed mobilitet teknikker til indlæg lavere-Back kirurgi

Daglige aktiviteter er væsentligt påvirket af lændesmerter. I nogle tilfælde er kirurgi forpligtet til at adresse underliggende årsager til lændesmerter. Efter operationen, skal din rygsøjle beskyttes for at give dine knogler at helbrede uden komplikationer. Specifikke teknikker bruges til seng mobilitet til at beskytte din ryg, mens du flytter ind og ud af din seng.

Oversigt

Knoglerne i nederste del af ryggen udgør lændehvirvelsøjlen. Fem knogler er stablet oven på hinanden. Efter kirurgi er målet at holde disse knogler i linje, som du bevæger dig. Bed mobilitet--rullende og bevægelse fra siddende til liggende, og tilbage--typisk forårsager disse knogler til at rotere og bøje frem og tilbage. Specifikke teknikker skal anvendes til et bestemt beløb af tid--, som anvist af din læge--efter operationen.

Siddende til liggende

Beskytte din nederste del af ryggen som du ligger fra sidder på kanten af din seng. Sidde tæt på hovedet af din seng og scoot tilbage, indtil kanten af sengen er rørende bagsiden af knæene. Fra en siddende stilling med begge knæ bøjet, langsomt sænke dig selv ned på albuen vender hovedet af din seng. Flytte din krop som en enhed, sænke din overkrop mod sengen som du løfter dine ben sammen på sengen. Hvis dette lægger for meget pres på din ryg, har en anden person støtte nogle af vægten af dine ben som du bevæger dig. Når dine ben er på sengen, langsomt rulle på ryggen--at holde kroppen stiv.

Log rullende

Log rullende er grundlaget for sikker seng mobilitet efter lavere rygkirurgi. Liggende på ryggen, Bøj knæene én ad gangen, og derefter placere dine fødder fladt på sengen. Langsomt rulle din krop til en side, flytter din overkrop på samme tid som din underkrop--ligesom en log rullende i vand. Placer en pude mellem knæene for yderligere at reducere belastningen på din nederste del af ryggen, før du logger roll.

Liggende til siddende

Bruge log-rullende teknik til at sidde op fra liggende stilling. Langsomt bøje knæ og læg dine fødder fladt på sengen. Bøje albuen og placere din hånd ved siden af skulderen på den side, du vil rotere mod. Rotere din øvre og nedre krop sammen mod siden af sengen du vil afslutte. Holde dine skuldre i overensstemmelse med dine knæ. Drop dine hæle over kanten af sengen. Trykke ned med din hånd, og løfte dine overkrop mod en oprejst position. På samme tid, langsomt sænke dine ben mod gulvet, indtil du er i en siddende stilling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com