Tredje fase Lung Cancer prognose

09/05/2013 by admin

Tredje fase Lung Cancer prognose

Fase tre lungekræft opstår, når kræften har spredt sig til lunge foring eller brystet hulrum. Behandlinger som stråling, kirurgi eller kemoterapi er stadig til rådighed for patienten. Den tredje fase af lungekræft er opdelt i to sekter af diagnose: 3A og 3B.

Tredje fase forklaring

Fase tre lungekræft betyder, at kræftcellerne har spredt sig til andre dele af lungerne og brysthulen, og helt sikkert lymfeknuderne. Prognosen mindsker afhængig, hvis en patient er kategoriseret med 3A eller 3B lungekræft. Mens behandlinger er stadig tilgængelig i tredje fase, er der et misforhold mellem den samlede liv prognose for dem i 3A og 3B faser. Patienter i fase tre har generelt en nedslående prognose.

3a prognose

3a fase patienter har en samlet prognose på 23% for de næste fem år, men dette kan variere meget fra patient til patient. Tumorer kan være stort eller normal størrelse, og har spredt sig til lunge foring og lymfeknuder, men findes kun i den ene side af kroppen.

3a behandling

Fase tre lungekræft har sådan en dårlig prognose, alle inden for denne kategori bør overveje at være klinisk forsøg patienter til nye behandlinger. Traditionel medicin betragtes stadig som kirurgi, kirurgi kombineret med kemoterapi, kombinerer kemoterapi med medicin, og strålebehandling. Hvis kræften er ubrugeligt, kan lægerne administrere en runde af kemoterapi.

3b prognose

Etape 3B af lungekræft er generelt anses for at være langt mere invasive og fattige i prognosen. Patienten har kun en 5-10% prognose for overlevelse i de næste fem år. Det anses for at være fremskreden lungekræft, og det omfatter tumorer stede i lungerne, fjerne lymfeknuder og andre dele af brystet såsom spiserøret eller hjerte. Ud over hurtig tumorvækst og spredning, udviser patienten et malignt pleural effusion, som er en koncentration af væske indeholdende kræftceller mellem lag foring lungerne.

3b behandling

3b lungekræft er uhelbredelig, men det er stadig behandles. Etape 3B kræft er generelt ubrugeligt, og en kombination af kemoterapi og strålebehandling behandling er generelt forfulgt. Omtrent er 13 måneder efter indledende 3B kræftbehandling, 50% af patienterne afdød.

Konklusion

3a og 3B er farlige stadier af lungekræft. Chancerne for overlevelse er formindsket, men ikke helt slettet. Overlevelse afhænger af behandling og forløb af kræfts avancement i hele kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com