Hvordan kan jeg afslutte tager Darvocet?

09/18/2013 by admin

Darvocet, en recept smerte reliever, der kan være vanedannende, er en kombination af propoxyphene og acetaminophen. Når du tager det, du har brug for til at følge lægens anvisninger omhyggeligt. Aldrig tage mere end den foreskrevne dosis. Tal med din læge om de mulige bivirkninger, såvel som enhver anden medicin, skal du undgå mens du tager Darvocet. Hvis du udvikler en afhængighed af Darvocet, Spørg din læge om behandlingsmuligheder.

Gradvis tilbagetrækning

Hvis Darvocet ikke lindre dine smerter samt det bruges til, kan du udvikle en tolerance. Da denne medicin kan være vanedannende, tale med din læge om at lave en plan om at stoppe med at tage Darvocet. Stop ikke at tage det brat, som du kan opleve abstinenser. Tilbagetrækning symptomer variere, afhængigt af hvordan intens din Darvocet brug er. Du kan opleve, svedtendens, muskel kramper, depression, angst, søvnløshed, kvalme, opkastning, diarré, feber, rysten, svaghed, dehydrering, kramper og selvmordstanker. Hvis du ikke er alvorligt berørt, men du muligvis stoppe let under din læge tilsyn.

Suboxone

Hvis du er en tung bruger af Darvocet, tale med din læge om brug af Suboxone. Suboxone er en behandling medicin for opioid afhængighed. Buprenorphin, den aktive ingrediens i Suboxone, er en delvis opioid agonist. Det betyder, at det stimulerer din opioid receptorer på samme måde som Darvocet. Suboxone mindsker din abstinenssymptomer og må anvendes under tilsyn af en læge. Du skal opfylde enten one-on-one med din læge eller i en terapi gruppe på en regelmæssig basis. Hvor lang tid du bliver nødt til at tage Suboxone afhænger af intensiteten af din afhængighed og dine personlige behov. Når du er klar til at stoppe med at tage Suboxone, skal du gradvist skære ned på din doser. Suboxone kan også producere abstinenssymptomer, selvom de ikke er så alvorligt som Darvocet.

Rehabiliteringsprogrammer

Spørg din læge til at anbefale et rehabiliteringsprogram. En rehab program giver opsyn mens du detox, samt rådgivning sessioner til at hjælpe dig med at holde opioid-fri. En anden mulighed er at finde en afvænning klinik, som tilbyder metoden rapid-detox. Med denne metode, vil du blive placeret under fuld narkose. Mens du sover, vil din læge administrere medicin via IV, der vil fjerne opiater fra din opioid receptorer. Dette forårsager accelereret abstinenssymptomer, som du vil sove igennem i stedet for lidelser gennem. Efter denne tilbageholdelsesperiode, (som vil typisk tage et par timer), vil du ikke være fysisk afhængige af Darvocet. Men vil du sandsynligvis have en mental tilbagetrækning. Aktivt engagere sig i terapi-sessioner, efter proceduren, der kan øge dine chancer for bor opioid-fri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com