Hvordan man kan udvikle en presserende Care Clinic

09/03/2013 by admin

Hvordan man kan udvikle en presserende Care Clinic

Akut behandling klinikker yde omsorg til personer, der ikke kræver kritisk opmærksomhed fra en ulykke og redningstjeneste, men der kræver akut behandling at forebygge symptomer eller en skade fra at udvikle sig til noget mere alvorligt. Enhver person, hvis tilstand kan føre til langsigtede komplikationer eller død hvis ikke behandles inden for 24 timer kræver akut behandling. Praktiserende læger, hospitaler, læge 's assistenter, sygeplejerske praktikere og redningstjenesterne personale kan administrere akut behandling. Den presserende Care Association of America hedder det, at akut behandling tjenester udgør en direkte forbindelse mellem den offentlige og nødsituation og hospitalsydelser i Fællesskabet. Opsætning af en akut behandling klinik er en udfordrende og kostbar opgave.

Instruktioner

Business planlægning, placering og markedsføring

• Sikre, at du er kvalificeret til at starte en akut behandling center i din tilstand. Visse stater kræver, at du skal være en læge, før du kan åbne en akut behandling center. Disse lande omfatter Illinois, Colorado, New York, Californien, Iowa, New Jersey, Texas og Ohio. Hvis du planlægger at åbne i Arizona, du har brug for en licens.

• Beslutte, om du ønsker at oprette en privat praksis som en læge eller hvis du vil vedhæfte din klinik til et hospital. Den sidstnævnte mulighed normalt hjælper med at minimere startomkostninger. Hvis du beslutter at tage ruten for knyttet til et hospital, starte ved slående op relationer med hospital administratorer til at vurdere dine muligheder.

• Adfærd marked forskning på området. Dit marked forskning bør omfatte detaljer om enhver konkurrence i området og resultaterne af undersøgelser at vurdere gennemførligheden af din idé. Undgå områder, som allerede har en eller flere akut behandling klinikker.

• Skrive en detaljeret forretningsplan. Din forretningsplan bør omfatte potentielle steder til din klinik, plus en beskrivelse af det samfund, du vil blive serverer. Fællesskabet bør ideelt set have en minimum 40.000 befolkning med minimal eller ingen adgang til akut behandling faciliteter. Hvis din klinik vil blive knyttet til et hospital, beskrive, hvordan hospitalet vil hjælpe dig med at levere personale, udstyr og finansiel støtte. Indeholde oplysninger om eventuelle ekstra kapital skal du starte og give specifikke oplysninger om hvor meget indkomst din klinik vil gøre hvert år de første fem år. Omfatte en detaljeret marketing plan viser, hvordan du vil markedsføre din akut behandling klinik til lokalsamfundet.

• Kig på din økonomiske situation til at vurdere behovet for økonomisk støtte. Du skal bruge din forretningsplan kan opnå en business start-up lån eller tilgang venturekapitalister.

• Finde en placering i et lettilgængeligt område. Selve bygningen skal være fritstående. Overveje at købe en eksisterende presserende plejecenter. For eksempel kan din lokale hospital ejer en akut behandling center, der gør det marginalt godt, men kunne gøre megen bedre med den rette pleje og opmærksomhed.

• Træffe afgørelse om tjenesterne din klinik vil tilbyde og sat op med det rigtige udstyr og personale til at levere disse tjenester. Tilstræber at give på et minimum hjælp for mindre skader, forstuvninger, forbrændinger, physicals og narkotika screeninger. De fleste mennesker der kræver alvorlig hjælp vil deltage i ulykkes- og nødtjenester så de tjenester, din klinik giver ikke behøver at være så forskellige som en ulykke og skadestue.

• Udføre din marketingplan. Tilbyde en hurtigere og mindre dyre tjeneste end det lokale hospital og marked business i lokale aviser, direkte forsendelser og billboards.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com