SSDI tilfælde for Crohns sygdom

09/23/2013 by admin

Crohns sygdom er en medicinsk tilstand, der opstår, når kroppens immunsystem angriber mavetarmkanalen, fører til betændelse. Social Security handicap forsikring (SSDI) fordele kan tildeles i tilfælde hvor Crohns sygdom forhindrer erhvervsmæssig funktion.

Liste over funktionsnedsættelse

Social Security Administration (SSA) omfatter Crohns sygdom på deres "notering af funktionshæmninger," en liste, der omfatter medicinsk betingelser accepteret som værende alvorlig nok til at forhindre potentielt erhvervsarbejde. Crohns sygdom er ikke opført som en betingelse accepteret som svær nok for automatisk tildeling af SSDI fordele.

Medicinske journaler

SSA kræver lægejournaler, der understøtter diagnose af Crohns sygdom og oplyse, hvordan disse symptomer forringer evnen til at opretholde erhvervsarbejde. Stævningen indeholder udgivelser for SSA til at opnå disse poster, eller du kan hente og sende poster til SSA på egen hånd.

Overholdelse af behandling

SSA mener overholdelse af medicinsk behandling som en del af kriterierne for godkendelse eller benægte SSDI fordele. Hvis du ikke er kompatibel med lægelige ydelser, nægte SSA sandsynligvis programmet fordele, som får passende medicinsk behandling kan potentielt give dig til at opretholde beskæftigelsen.

Evnen til at arbejde

SSA finder effekten af dit handicap på fastholde enhver form for lønnet beskæftigelse, ikke bare tidligere former for beskæftigelse. SSA mener også om rimelige overnatningsmuligheder, som defineret af amerikanerne med Disabilities Act, kan gøres så du kan opretholde erhvervsarbejde. For Crohns sygdom, kan rimelig accommodations omfatte sygedage og hyppig badeværelse bryder.

Appeller

Hvis din første ansøgning er nægtet, har du ret til at klage inden for 60 dage. Rådføre sig med en handicap advokat, der kan hjælpe dig med din SSDI ankesagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com