Hvordan smag krystaller i Gum arbejde?

12/18/2012 by admin

Hvordan smag krystaller i Gum arbejde?

Smag krystaller øge intensiteten af smag i tyggegummi. Fabrikanter producerer deres produkter med synlige krystaller at øge forbruger salg, og selv om de har altid brugt yderligere flavoring, produkter som Wrigley's "Microburst" giver brugerne mere koncentreret smag.

Spyt produktion

Microburst krystaller får deres navn fra den vejr fænomen, der får luften til at akkumulere i en koncentreret område under en sky, ofte forårsager hurtig, koncentreret nedbør. Microburst krystaller forårsager den samme virkning i munden, øge spyt produktion og distribution smag hurtigt.

Køling Sensation

Xylitol er et kunstigt sødestof og en ingrediens i mange tyggegummi. Fordi det bryder ned hurtigere end sukker, spreder det smag hurtigere gennem munden. Ud over sundhedsmæssige fordele som færre hulrum producerer det en intens afkøling fornemmelse i munden.

Koncentration

Mens de fleste tyggegummi distribuere flavoring jævnt, indeholder smag krystaller højere koncentrationer af kunstige smagsstoffer. De indeholder også sødestoffer som sorbitol og xylitol i højere koncentrationer. Sorbitol har også vist sig at beholde smag længere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com