Spise Tips til din Obliques

12/19/2012 by admin

Spise Tips til din Obliques

Slanke, tonet obliques--side-mavemusklerne--kan gøre dig se velskabt og sexet. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan reducere fedt i et bestemt område af kroppen; du er nødt til at reducere samlede fedt med træning og kost, hvis du vil se en ændring i din obliques. For at optimere din abs, skal du foretage et par ændringer til dine spisevaner.

Reducere kalorier

Den sikker-brand måde at afsløre din obliques er ved at reducere dine kalorier. For at miste et pund af kropsfedt, skal du brænde eller skære omkring 3500 kalorier. I stedet for at sulte dig selv eller spise kedelig kost fødevarer, prøve at lave små snit i din kost. Spise en lille smule mindre korn, eller skåret ud alkohol for de fleste dage i ugen. Tilføjer ikke fløde til kaffen, og ikke snuppe en håndfuld slik off din chef skrivebord. De lille forskelle du gøre til din kost tilføje over tid til store ændringer i din obliques.

Spis små måltider

I stedet for at spise to eller tre måltider om dagen, kan du prøve at spise fem til seks små måltider. Spise mindre mere ofte vil stimulere dine metabolisme, så at din krop naturligt forbrænder flere kalorier hele dagen. Derudover vil du være mindre tilbøjelige til at få pigge af sult, som kunne få dig til at spise for meget. Et par af disse måltider kan være sunde snacks, som frugt, proteinbarer eller en lille pose af nødder.

Balance mellem kulhydrater, Protein og fedt

Spise måltider, der er højt proteinindhold og moderat indhold af kulhydrater. Carbs ikke holde dig fuld som protein gør. Højt proteinindhold, moderat fedtfattig mad hjælpe med at holde insulin niveauer niveau, hvilket gør kroppen mindre tilbøjelige til at lagre fedt. Spis fuldkorn eller komplekse kulhydrater, når du vælger brød eller korn, der tager kroppen længere tid at behandle, holde dig fuld, og energisk for længere tid. Skæring fedt kan i væsentlig grad reducere dine kalorier som et gram fedt har omkring ni kalorier, men ikke skåret ud for meget fedt. Fedtfattige måltider kan betyde færre kalorier, men det kan også betyde du vil stadig føle sig sulten, og kunne føre til at du spiser mere.

Spis morgenmad

Det er nemt at springe morgenmad og føler at du gør dig selv en kalorie-skæring favør. Men virkeligheden er at spise morgenmad forhindrer dig i at overspisning senere i dag ved at holde dit blodsukker reguleres. Derudover øger spiser morgenmad dit stofskifte, så at du forbrænder flere kalorier hele dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com