Kollagen Colitis symptomer

11/05/2013 by admin

Kollagen colitis er en tilstand, der er fundet i tarmene. Patienter, der lider af det er udsat for tilfælde af kronisk diarré og kan også opleve alvorlige ubehag i maven. Betingelsen kan behandles i en række forskellige måder, herunder medicin, og i meget sjældne tilfælde, kan det kræve operation.

Inkontinens

Kollagen colitis påvirker fordøjelsessystemet i et par forskellige måder. En af de måder, kollagen colitis angriber kroppen er at skabe fækal inkontinens. Patienten får uforklarlige opfordrer til at aflaste sig selv på noget tidspunkt på dagen. Diarré vil begynde at udvikle sig over tid, og hvis venstre ubehandlet, det kan blive kronisk. Disse er ekstremt kritiske symptomer, som Kronisk diaré kan begynde at dehydrere kroppen og forårsage en lang række andre problemer.

Mavesmerter

Et andet område, at kollagen colitis strejker er i bughulen. Patienten vil begynde at udvikle abdominale kramper, og disse kramper kan blive svær. Patienten vil også begynde at udvikle abdominal oppustethed, hvilket kunne føre til abdominal udspilning, eller indlysende udseendet af oppustethed i maven.

Vægttab

Patienten kan begynde at mærke en lille vægttab over tid som følge af lider af kollagen colitis. Vægttab skyldes en kombination af et tab af appetit, der kommer fra tilstanden og den Kronisk diarré, at patienten vil undertiden opleve. Mens gradvis vægttab ikke er noget at være foruroliget, giver det en logisk mønster for kollagen colitis, der ville lette betingelsen at diagnosticere når de sættes i forbindelse med andre symptomer.

Taburet

En person lider af kollagen colitis vil undertiden oplever Kronisk diarré, eller han kan opleve intermitterende diarré. I nogle tilfælde, når en person oplever intermitterende diarré, kan han mærke blod i deres afføring når han er i stand til at have en solid afføring. Hvis blod er fundet i afføringen, der kan være en indikation af flere andre betingelser, og det bør også være en grund til at få patienten til at en læge straks.

Betydning

Kollagen colitis er en betingelse, hvis venstre ubehandlet, kan føre til andre mere alvorlige tilstande som dehydrering og interne organsvigt. Men det er meget behandlelige, og det er meget ualmindeligt at resultere i dødsfald. Hvis du oplever Kronisk diarré i en periode på fire eller flere dage i træk, derefter besøge din læge, der kan ordinere medicin og komme med anbefalinger til ændringer i din livsstil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com