Hvilke effekter går undervægtige teenagere?

04/14/2012 by admin

Hvilke effekter går undervægtige teenagere?

Undervægtige teenagere kan påvirkes både fysisk og følelsesmæssigt af deres tilstand. Det er vigtigt at definere, hvad "undervægt" betyder før mærkning en teenager som havende et problem. Teenagere har brug at kende deres Body Mass Index eller BMI, at vide, hvis de er virkelig undervægtig. En teenager med en BMI under de 5 percentilen af en standard BMI diagram betragtes som undervægtige, som beskrevet af Kids sundhed.

Generelt utilpashed

Undervægtige teenagere kan føle generelt langsom, træt og sløv på en regelmæssig basis. De kan endda begynde at føle sig deprimeret. Det kan være svært at spot dette i puberteten, fordi det er almindeligt, at teenagere føler lejlighedsvis perioder af langsomhed og lav humør. Men hvis teenageren konsekvent klager over træthedsfølelse, mangler energi eller følelse syg en masse deres lave vægt og utilstrækkelig kalorieforbrug kan være en faktor. Et lavt indtag af vitaminer kan også bidrage til en generel følelse af træthed og sløvhed fordi vitaminer bidrage til at øge kroppens naturlige svar.

Sygdom

Hoste, mavekramper, diarré, tab af menstruation og fortsatte fysisk træthed er symptomer på en problematisk lav vægt og dårlig kost. Også immunforsvaret fungerer muligvis ikke som effektivt, de kan opleve muskelsvaghed, lavt blodtryk, blodmangel, hævede led og endda hårtab, som beskrevet af urolige teenager 101. Hvis disse spørgsmål fortsætte i mere end en uge eller to, skal der søges hjælp hos den praktiserende læge. Bulimi eller anoreksi er alvorlige, undertiden livstruende sygdomme, der kan forårsage dramatiske vægttab hos teenagere. En teenager med enten sygdom vil lide fysisk og psykisk, så det er vigtigt, de får hjælp fra deres læge.

Væksthæmning

En teenager med en begrænset, lavt kalorieindhold kost kan have en nedsat vækst. Dette påvirker ikke kun deres højde, størrelse og statur, men det betyder også deres seksuelle udvikling kan være langsommere eller hæmmet. En afbalanceret, nøje planlagt diæt kan være nødvendigt at nulstille deres krop for at sikre, at de får nok af de rigtige vitaminer og mineraler til at hjælpe dem vokse ordentligt og udvikle den samme sats som en gennemsnitsvægt teen. Knækkede negle, kan tør hud og hår og en lys vækst af bløde hår over hele kroppen også skyldes at være meget undervægtig.

Pres fra venner og familie

Presset for at passe ind, bære det rigtige tøj og ser en bestemt måde kan påvirke ethvert ungt menneske, men tynd eller fedt teenagere kan få større pres i overensstemmelse med end de fleste. Nogle gange at pres kan blive til mobning og forårsage teen at føle ofre, fremhævet, grimme og værdiløse. Ofte er deres underliggende angst for at være anderledes forværret af den stadige henvisning til det faktum, at de ser anderledes på en gennemsnitlig person deres alder. Nogle velmenende familiemedlemmer kan lægge pres på deres teenage-børn til at ændre deres vægt og udseende, men de kan faktisk har brug for professionel hjælp til at gøre det sikkert.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com