Hvordan man forebygger Anæmier forbundet med knoglemarv sygdom

05/17/2012 by admin

Hvordan man forebygger Anæmier forbundet med knoglemarv sygdom

Knoglemarven sygdommen fører ofte til forskellige typer af anæmi, der påvirker nogle eller alle typer af blodlegemer. Der er måder at forhindre Anæmier forbundet med knoglemarv sygdom, selv om det er uundgåeligt med nogle betingelser.

Instruktioner

Forhindre Anæmier forbundet med knoglemarv sygdom

• Overvåge din hvide blodlegemer, røde blodlegemer og blodplader at være sikker på, at din krop producerer store mængder af hver. Din læge kan kontrollere disse niveauer med blodprøver og muligvis endda gerne ser på mængden af hver af de fem typer af hvide blodlegemer afhængigt af sværhedsgraden af din knoglemarv problemer.

• Finde ud af årsagen til eventuelle udsving i dit blod celle niveauer. Din læge bør kunne spore ændringer til vitaminmangel, overdreven jern eller en anden sag.

• Tage skridt til at rette din blodlegemer niveauer så hurtigt som muligt. Behandlinger som vitamintilskud kan tage op til flere uger at modvirke en faldende blodlegemer. Din læge kan ønske at bruge mere dyrt og hurtigere metoder som blodtransfusioner, hvis anæmi tilknyttet din knoglemarv sygdom vil forårsage alvorlige komplikationer for din behandling.

• Begræns din eksponering for benzen produkter, malingen dampe, cigaretrøg og herbicider. Disse gasser kan forårsage Aplastisk anæmi i knoglemarven sygdom patienter.

• Beregne risikoen for at blive anæmiske efter strålebehandling for din knoglemarv sygdom. Aplastisk anæmi menes at opstå efter denne type af behandling og visse medicinske fagfolk bruge blodtransfusioner til at forhindre den. Chance for at udvikle Aplastisk anæmi menes at øge med hver efterfølgende strålebehandling.

• Overveje at få en knoglemarvstransplantation, hvis din tilstand er liv truende. Din krop vil have til at blive behandlet med stråling til at svække din sygdom, således at dit immunsystem ikke angribe den nye knoglemarv. Der er post proceduremæssige medicin, som du skal tage for at forhindre Anæmier forbundet med at have en transplantation.

Tips & advarsler

  • Knoglemarven sygdom patienter bør have blodprøver gjort mindst månedlige og eventuelt bi-ugentligt eller ugentligt når betingelsen er på sit værste.
  • Kræftpatienter og mennesker, der er behandlet for Hodgkins sygdom og akut lymfatisk leukæmi er tilbøjelige til at udvikle knoglemarv problemer, der kan føre til kronisk anæmi.
  • Vær sikker på at finde ud af, om du skal tage immunsystemet boostere under knoglemarv sygdom behandling for at hjælpe med at bekæmpe off infektioner, der kan forårsage anæmi.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com