Måder at lindre dig selv uden mad

08/04/2012 by admin

Stress kan føre til problemer som søvnløshed, træthed, forholdet problemer og vanskeligheder med fokus på skole eller arbejde. Sommetider, fører stress folk til følelsesmæssige spise; Dette betyder normalt, spise store mængder af mad i korte perioder i et forsøg på at undslippe stærke følelser. I stedet for at spise, er der teknikker, der kan bruges til at håndtere den stress, der kan føre til binging.

Skrive i en Journal

En journal indeholder en metode til at få dine tanker og lindre noget af den stress, der fører til binging på mad. Ikke kun en journal hjælper dig med at skrive om dine tanker på dit daglige liv, men du kan bruge det når du føler behov for at spise på grund af stærke følelser. Kladden kan hjælpe dig med at identificere, hvad du føler hver gang du har trang til at spise.

Tage et bad

Varme er nyttigt i afslappende dine muskler og bringer en følelse af træthed. Køre et varmt bad med æteriske olier som lavendel og kamille og ligge i karret med svagt lys. Light nogle stearinlys for yderligere afslappende dufte og beroligende atmosfære.

Få en Massage

En massage hjælper til at slappe af din krop og sind og berolige dig når du følelse følelsesmæssige og at have mad cravings. Spørge din kære massage eller bruge en massagestol eller håndholdt massager. Derudover en professionel massage når en måned hjælper med at forebygge muskelspændinger og giver afslapning på en regelmæssig basis.

Motion

Motion frigiver feel good kemikalier i din hjerne ud over at styrke dine muskler og styrke dit gode helbred. Arbejde ud, når du er følelse stress eller at have trang, og føle fordelene ved øvelse i stedet for den skyld, der kan følge overspisning. Gå en tur når du spise for meget og gå indtil trangen går.

Fortsætte Hobbyer

En hobby, især en, som optager dine hænder, kan hjælpe dig med at fordrive tiden og glemme alt om dine bekymringer. Lære en ny aktivitet og forbedre dine evner på en regelmæssig basis vil bidrage til at forbedre dit selvværd og distrahere dig, da du ellers ville trøste dig selv med mad. Prøv syning, strikning, spille videospil eller dyrke sport.

Læs

Læs når du er ked af følelsen og skal selv lindre. Læse et blad, en bog, eller bare søge på internettet og læse om emner, der interesserer dig. Læsning distraherer dit sind fra stress du oplever og holder dig travlt indtil du glemme alt om at spise.

Snakke med venner

Gode venner er der for dig når du har brug for dem og vil ofte være villige til at tale dig igennem din lyst til at spise for komfort. Forklare et par gode venner at du oplever følelsesmæssige spise, og spørge dem, hvis du kan kalde dem, når du har brug for støtte. Mange vil være mere end villige til at tale med dig og kan endda komme at besøge og hjælpe dig med at distrahere dig selv.

Grine

Finde en måde at gøre dig selv grine hver dag for at hjælpe med at lindre stress og spændinger. Følelsesmæssige spise er svært at overvinde, hvis du konstant er stresset, så at gøre tid til at grine vil reducere chancerne for, at du har brug for mad til komfort. Find en sjov bog eller et websted, eller sat på en komedie film og Tillad dig selv at glemme alt om dine problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com