Epsom Salt kost

08/14/2012 by admin

Epsom salt er hovedsagelig magnesium sulfat. Magnesium er forarmet i kroppen på grund af stress og overdreven adrenalin. Det ikke kun fylder kroppen med magnesium, men det hjælper også at afgifte kroppen. Epsom salt kost er primært bruges til at hjælpe kroppen undgå galdesten. Hvis du venter længe nok, at dine galdesten problemer sende dig til lægen, så du vil stå over for kirurgi og en lang restitutionstid, der ellers kan undgås.

Hvordan man forbereder

Forberede din Epsom salt kost ved at drikke to glas filtreret vand første ting om morgenen. Drikke vand vil skylle systemet og forberede det på Epsom salt senere. Spise en normal kost ugyldig af fedt indtil midt på eftermiddagen, omkring 02: 00 Hvis du skal have kaffe eller te, holde mælken. Undgå alle citrusfrugter og juice, fordi de vil blande sig med kosten.

Fra 14: 00 indtil 6 PM, undgå alle fødevarer og væsker, herunder vand. Tilføje 3 overdænge tsk Epsom salt til en kvart af vand og chill. Nedkøling er ikke påkrævet, men vil gøre bitterhed noget nemmere at indtage.

Start din kost

Hæld en 8 ounce glas væske og drikke det kl 6 Gentag dette med en anden glas kl Kl, vil du ansigt den hårdeste udfordring af kosten. Hæld 4 ounce af olivenolie i et glas og bland med saft af en citron. Det vil ikke være den mest behagelige løgnehistorie, men du kan sutte på saften af en citron bagefter at lette den dvælende smag af olie. Ligge ned for at sove med din overkrop lidt forhøjede indtil morgen. Dette vil støtte i fordøjelsesprocessen. Du kan føle det haster med at gå på toilettet med det samme, men chancerne er det vil holde ud indtil morgen.

Slutningen af kosten

Klokken 8 om morgenen, hæld dig selv en anden 8 ounce glas Epsom salt vand. Holde sig tæt på badeværelset, så dine tarme vil begynde at bevæge sig hurtigt i løbet af denne fase af kost. Dette er resultatet af giftstoffer bliver skyllet fra din galdeblære og lever. Drik din sidste glas af Epsom salt vand klokken 10 efterfulgt af et glas varmt vand til at bekæmpe enhver dehydrering, du kan opleve. Holdbar indtil middag. Genoptage dine normale kost langsomt, begyndende med lette måltider for resten af dagen. Denne diæt skal kun udføres en gang om året.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com