Sådan Treat passiv aggressiv adfærd

08/18/2012 by admin

Sådan Treat passiv aggressiv adfærd

Det kan være en udfordring for at have et forhold med en person, der udstiller passiv aggressiv adfærd. Den passive aggressive person er hele tiden at spille offer og det er din opgave at bøje sig over baglæns for at sikre, at personen ikke er plaget af nogen anden. Det er ikke dit job. Jo hurtigere genkende du at passiv aggressivitet er en måde at kontrollere dig, jo hurtigere du vil være i stand til at behandle den passive aggressive adfærd i et mere passende (og sunde) måde. Her er hvordan man behandler passiv aggressiv adfærd.

Instruktioner

• Forstå hvad passiv aggressiv adfærd. Mennesker, der deltager i passiv aggressiv adfærd straffer"" dem omkring dem i ikke-konfronterende måder. For eksempel, i stedet for bare at sige, "Jeg ikke ønsker at hjælpe dig med opgaven", kan de dukke op en time for sent og surmule om noget er de mangler for at hjælpe dig med din opgave. De spiller ofte "martyr" og "offer" i relationer.

• Værdsætter styrken i at være passive aggressive. Fordi personen, der er sjældent konfronterende, folk har tendens til at se personen, som "lagt på" martyren, og den passive aggressive person er også klar til at fodre denne opfattelse. Som et resultat, er andre mere tilbøjelige til at give den passive aggressive person hendes måde for ikke at forstyrre hende. Den passive aggressive person er lige så kontrollerende som en aggressiv person, men hævder magt i en meget anderledes måde.

• Anerkende, at en passiv aggressiv person ikke er et offer. Interagere med en passiv aggressiv person er som en dans. Han spiller offer, og det er din opgave at bøje sig over baglæns til at "beskytte" ham fra at blive ofre. Denne dynamiske sætter den passive aggressive person i kontrol. Han er alt andet end et "offer".

• Vælger ikke at belønne den passive aggressive adfærd. Ikke behandle en passiv aggressiv person som et offer. I stedet anerkende den passive aggressive adfærd for hvad det er, og nægter at "gøre dansen" med en passiv aggressiv person. Tillad ikke den passive aggressive person til at skubbe dine knapper til at få dig ondt af hende. Kun kan du vælge at tillade en passiv aggressiv person til at styre de valg, du foretager.

• Være direkte med den passive aggressive person. Når en passiv aggressiv person mistreats dig, tale med personen om opførsel i en direkte måde. For eksempel, hvis din passive aggressive ven siger hun vil hjælpe dig med en opgave, men dukker op en time for sent og mukker, Fortæl din ven at ingen tvang hende til at hjælpe. Hvis hun ikke ønsker at gøre noget, så hun kan bare sige det. Fortæl hende at du hellere hun bare sige nej end være upålidelige.

• Modstå trangen til at stige til agn. Passive aggressive personer vil ofte forsøge at få dig til at gøre noget for dem ved at droppe store hints i stedet bare spørge dig direkte, såsom ved at sige, "Jeg håber virkelig min bil kan gøre det til Dallas. Det er en lang køretur, og min bil er rigtig gammel"i stedet for bare at spørge, hvis de kan låne din bil. Vælge ikke at belønne denne adfærd og handle som om du ikke "får det" indtil personen, der beder dig om et direkte spørgsmål.

Tips & advarsler

  • Husk at du vise andre mennesker hvordan du behandler dig. Når du bukke under for passiv aggressiv adfærd, viser du anden personen, det er okay at behandle dig på denne måde. I stedet, nægte at være kontrolleret af passiv aggressiv adfærd. Dette vil lære den passive aggressive mennesker i dit liv, du er ikke længere villige til at stille med deres spil.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com