Kost til fast hud

12/26/2011 by admin

På mange måder er vi, hvad vi spiser. De fødevarer, vi spiser kan have dramatiske konsekvenser for vores sundhed og udseende. Vores hud er ikke anderledes. Hvis du er på udkig efter fødevarer du fast din hud og øge elasticitet, der er mange valg, som du kan optage i din kost for at nå dit mål.

Betydningen af antioxidanter

Noget du skal huske er, at vores hud er faktisk et orgel. I virkeligheden, er det vores største organ. Ligesom vores indre organer er vores hud følsom over for hvad vi lægger i vores kroppe. Det er modtagelige for frie radikaler. Frie radikaler er umuligt at helt fjerne, da de er super-reaktive iltmolekyler, der kommer fra den luft vi indånder. De hoppe rundt om vores kroppe, interagere med vores væv og skader de celler, der udgør disse væv. Nogle fødevarer indeholder antioxidanter, at hjælpe med at fjerne disse frie radikaler. Andre fødevarer indeholder vitaminer, mineraler og andre kemikalier, som vores hud har brug for at forblive raske. Stor antioxidant-holdige fødevarer omfatter citrusfrugter, blåbær, grønkål og spinat, cantaloupe, tomater, broccoli, søde kartofler og granatæbler.

Omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer er et andet vigtigt næringsstof. De holder vores hjerter sund, og holde vores hud blød, glat og fugtet. De hjælper også vores hud alder mere gnidningsfrit. Fisk, især laks, er en god mad for hudens sundhed, indarbejde Omega-3 fedtsyrer i din kost. Også overveje hørfrø kosttilskud eller hørfrøolie som en anden kilde for dette næringsstof. Magert kød, tun, olivenolie og æg er andre gode kilder til Omega-3 fedtsyrer.

Polyfenoler og catechiner

Polyfenoler og catechiner er kemikalier, der findes i mange planter, der kan bidrage til at forbedre den generelle sundhed og fasthed i huden. De hjælper huden alder, beskytter den mod solen og mindske forekomsten af ting som brun alderspletter. En stor kilde til disse kemikalier er grøn, hvid eller sort te. Drikke flere kopper te vil om dagen hjælpe dig med at holde din hud sund, glat og fast.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com