Anti-inflammation kost for slidgigt

12/15/2011 by admin

Slidgigt er en autoimmun sygdom og den mest almindelige form for gigt. Det påvirker visse led og begrænser bevægelsesområdet på grund af nedbrydning af brusk i de angrebne led. Slidgigt udvikler overvejende i hofter, knæ, rygrad og hænder. Symptomer omfatter smertefulde led, muskelsvaghed, begrænset bevægelse rækkevidde, stivhed og inflammation. Selv om der er ingen kur mod slidgigt, er der flere fødevarer, der skal medtages i din kost, der har anti-inflammatoriske egenskaber og antioxidanter.

Omega-3 fedtsyrer

Ifølge University of Tennessee Medical Center, fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer forebygge inflammation, øge din hjerne magt og beskytte dit immunforsvar. Omega-3 fedtsyrer findes i fisk og skaldyr som laks og tun og kan også findes i valnødder og hørfrø. Ifølge University of Maryland Medical Center, en til to fiskeoliekapsler bør også indarbejdet i din daglige kost for at reducere betændelse forårsaget af slidgigt og andre degenerative sygdomme.

Grøntsager og frugter

Ifølge Dr. Andrew Weil, grundlægger og direktør for Arizona Center for Integrativ medicin, vil fødevarer, der indeholder antioxidanter ikke kun reducere inflammation i forbindelse med slidgigt, men vil også bidrage til at reparere beskadigede væv forårsaget af betændelse. Forbruge generøse mængder af frugter og grøntsager, helst økologisk dyrket, hele dagen. University of Maryland Medical Center rådgiver, at fødevarer kendt for at nedsætte betændelse er selleri, pickles, hvidløg, citroner, papaya og ananas. Undgå bananer, majs og kartofler, da de indeholder fødevareallergener, der potentielt kan forårsage betændelse.

Grøn te

Grøn te er en urte te lavet af ugæret blade, der er forbrugt i år for sin kraftfulde antioxidant egenskaber og medicinske værdi. Grøn te har vist sig at hjælpe med at hjælpe med slidgigt, kræft, vægttab, leverproblemer, diabetes, inflammatorisk tarmsygdom og ledbetændelse. For slidgigt betændelse antyder University of Maryland Medical Center forbereder grøn te ved at blande en til to teskefulde af blade af urten i en kop kogende vand. Forbruge te, efter det har dyppet i mindst 10 minutter. Grøn te bør inkorporeres dagligt i din kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com